AskFibank

Fibank 3007

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

  1. iskam da razbera kak moga da zapo4na rabota pri vas az jivea v grad shumen 4etvarti kurs studentka v svishtov specialnost ikonomika na targoviqta.bih jelala da stana 4ast ot vashiq ekip.

  2. Благодаря Ви за отговора, и за извинението Ви, но все пак аз се отказвам да бъда ваш клиент. След като си внеса дължимата вноска следващата седмица, ще подам молба кредитната ми карта да бъде закрита. Много мой приятели който имат кредитни карти ще последват примера ми да си закрият кредитните карти, които ползват от Вашата банка, защото и те за голямо съжаление имаха същият проблем като мен. Това беше голяма антиреклама за Първа инвестиционна Банка, а Вашите служителки в клон "Княз Батенберг - Пловдив" изключително сринаха имиджа Ви пред мен и мойте приятели и колеги, които са също Ваши клиенти. Защото по Вашите думи, цитирам: "Това не преки на всеки, който желае да внася средства по сметката на картата по всяко време да го прави, което в никакъв случай не наришава редовното обслужване на кредита", не би трябвало аз да се водя в Националният Кредитен регистър със закъснели вноски по кредитната ми карта, а аз се водя за съжаление, което доведе до много затруднения пред мен. Заради Ваша грешка пострадах аз.

  3. Уважаема госпожо Кепева, След направена подробна справка в картов отдел на ПИБ АД установихме, че вие сте редовен платец по кредитната си карта. Също така се свързахме с колегите от офис "Княз Батенберг", Пловдив и те потвърдиха че персонално са Ви били разяснени сроковете за погасяване на минималната вноска по кредитните карти на ПИБ – това личи и от месечните ви извлечения, на които са отразени вноските в определения от нас срок. Това не пречи на всеки който желае да внася средства по сметката на картата по всяко време да го прави, което в никакъв случай не нарушава редовното обслужване на кредита. Относно издаването на удостоверение – то се издава за следващия работен ден; ако изрично клиентът пожелае за същия ден, ние издаваме такова с допълнителна такса. Извиняваме се за причиненото неудобство. Запознати сме, че сте получила заявеното удостоверение. При каквито и да е случаи относно нашето обслужване, не се колебайте да се свържете с нас по телефон, e-mail или в блога на банката. С пожелания за успешен ден, Екип на ПИБ

  4. Клиент съм на ПИБ от една година като притежавам кредитна карта. Искам да изкажа възмущението си от политиката на банката към клиента. Не мога да повярвам, че съм абсолютно редовна в плащанията си, а се водя като нередовен платец със закъснели вноски. Причината в това е, че всеки път аз като съвестен клиент на Бнката съм си внасяла дължимата сума в периода от 21до 5 число на месеца, но след 5-то число понеже аз съм имала повече пари в себе си отново съм си внасяла пари в картата, като съм мислела, че правя добро на себеб си и си внасям вноски дори в повече съм си нвредила, защото тези вниски който съм правила след 5-то число ми се водят като закъснели вноски!!!!! Немога да повярвам????? Защо никой не ми е обеснил да не си внасям пари в картата като съвестна клиента, ами да ги внасям само в отределените от банката дати - от 21 до 5 число на месеца??? Питам защо аз страдам от некомпетентността на служителите в Клон "Княз Батенберг" - Пловдив от където си взех картата. Свеки път когато аз съм си внасяла пари в картата след 5-то число те не са ли виждали, че аз съм редовен платец???? Еми нито една не се сети да ме пита: Вие защо внасяте сега пари след като вече сте си внесли минималната дължима сума?????? Искам някой да ме чуе, това не може да бъде така!
    Искам да изкажа възмущението си от Политиката на банката към клиента и от обслужването на служителите в Клон "Княз Батенберг" - Пловдив". Те са под всякаква критика, нямат отношение и обслужване към клиента, придават изключително лош имидж на банката. Помолих да ми се издаде удостоверение в Клон "Княз Батенберг" - Пловдив, е такова разиграване никой до сега не ми е правил, изключително не компетентни и не лщбезни. аз влизам в Клона казвам "Добър ден" като нямаше никакъв клиент, а те си говорят по телефоните или една със друга и все едно аз не съм там, а аз съм излезнала от работа за да отида да си взема удостоверението. Казват ми, елате утре да си го вземемте, отивам казват ми "Не е готово, не знам дали сме изпратили пощата, сега ще проверя. После ми казват - "Ооо ами то не еподписано, управителя е бил в София на Важна среща и не е подпосано"! Еееее питам аз на мен това удостоверение не ми ли е важно????? Цяла седмица ходя и се разправям и най накрая имаха наглоста да ми кажат ами идете да си го вземете от другия ни клон, който е на Марица, защото колата Инкасо не е дошла и не знам кога ще дойде. Аз ако можех да ида там, щях да отида да си подам молбата за да ми издадат удостоверениетов клон Марица. Много съм разочарована от облужването. Днес пак ще отида в Клон "Княз Батенберг" - Пловдив, ако и сега ми кажат, че не ми е готово и ме върнат вече ще бъде късно, да го търся утре, защото аз вече отдавна трябваше да го покажа това удостоверение, че съм редовен платец по картата си.

  5. Здравейте,

    Казвам се Димитър Стоянов. Клиент съм на ПИБ в продължение на 8 години и с предоставената чудесна инициaтива „Обратна Връзка” към блога на ПИБ бих искал да изкажа моята благодарност за изключителния професионализъм на г-жа Моника Весова и нейният екип в офис „НАРОДНО СЪБРАНИЕ”. Пълната компетентност и ерудиция на г-жа Весова създават висока добавена стойност на продуктите и услугите, които предлага ПИБ, и това ме прави клиент на една банка, която заедно с високообучения колектив и човешко отношение към клиентите, генерира сигурност, стабилност и е един коректен бизнес партньор.

    Благодаря ви!

    Димитър Стоянов

  6. Здравейте г-н Токушев, Разгледахме детайлно статуса на Вашата карта VISA Electron и не виждаме нищо, което да възпрепятства работата й, няма отказани авторизации, точно обратното - използвате си картата успешно. Предполагам, че e имало моментен комуникационен проблем въз основа, на който не сте могъл да ползвате картата си, но ние нямаме информация за това. Проверих заявката Ви за подновяване на картата и Ви уверявам, че карта ще се произведе възможно най-скоро. Надявам се да нямате повече неприятности с картата Ви. За да мога на направя проверка по случая с Вашето обаждане в ПИБ, моля да ми кажете името на служителя, с когото сте разговарял или поне ориентировъчен час на обаждането Ви. Но ние действително не даваме информация за наличност по сметка по телефона за дебитни карти. Ако имате още въпроси - не се колебайте да се свържете с нас. Делян Станков Дирекция "Картови разплащания"

  7. С настоящото бих искал да изкажа разочарованието си от някои служители на ПИБ във гр.Варна.Не съм голям клиент на баниката, но все пак съм дългогодишен клиент и никога не съм мислил,че някой може да ме мотае толкова време и на всеки въпрос да ми се отговаря с "незнам".Проблема ми беше издадена от вашата банка дебитна карта Visa Electron.Забелязах, че понякога АТМ устрйствата не разпознават картата,изпитвах затруднение и при директни разплащания чрез POS терминали.Обадих се на посочения тел. номер 0800 11 011 и се опитах да обесня на човека за проблемите и го запитах какво трябва да предприема.Получих отговор който ме стаписа - "Не можем да жи кажем вашето салдо".Аз нямам икономическо образование и реших, че може би аз не съм обеснил добре какъв е проблема.Посочих, че не се интересувам от салдото си, а дали има проблем с картата ми и какво да напрвя ако има.За съжаление получих отново същия отговор..."Не мога да ви кажа салдото ви", след което бях посъветван да отида до някой клон и да питам.Преди да отговоря каквото и да е... линията беше прекъсната от другата страна.Така се отправих към най-близкия клон на банката.Тъй като работният ден наближаваше края си получих набързо обеснение, че неможе да има проблем с картата и най-вероятно съм я използвал в развален АТМ.Исканията ми за проверка и за издаване на нова карта останаха нечути.Тръгнах си разочарован, но все пак с надеждата че служителката е права.И така в следващите 2 седмици обикалях по няколко банкомата дневно докато намеря някой,който да ми преме картата.Накрая картата напълно отказа и дори ме постави в доста лошо положение след като беше отхвърлена в заведение.Реших, че отново трябва да посетя ПИБ и този път да разреша проблема или да си закрия сметките.Тук за пръв път ще спомена името на ваш служител, тъй като наистина ми беше обърнато внимание и съдействано за бързо решаване на проблема.Нели Тодорова от клона Света Петка без запитване и молби от моя страна провери картата и направи всичко възможно да бъде преиздадена в най-кратък срок.

  8. Искам да изкажа благодарността си към ръководството на ПИБ и конкретно към г-жа Колева, ръководител "Клиентско обслужване" за изключително бързата реакция и позитивното отношение за решаване на описания от мен случай. Много приятно съм впечатлена! Това е пример за отношение към клиентите, който може да служи за еталон. Много се радвам, че дългогодишните ми хубави впечатления от ПИБ се затвърдиха отново и оставам с убеждението, че неприятният случай е бил просто случаен инцидент.

  9. Уважаема г-жо Попова, Бих искала да Ви информирам, че беше направена подробна справка за гореописания случай. Ще се свържа лично с Вас на електронния адрес, който сте посочили. Моля, в случай на необходимост, не се колебайте да се свържете с мен на телефони: 02/8171676, 0885 00 40 50 С уважение, Живка Колева, ръководител Клиентско обслужване

  10. Клиент съм на банката от 6 години и досега винаги съм била много доволна от всичко. Днес, обаче, се разочаровах силно от допуснатата грешка на банката в моя вреда и от безразличието на служителите на банката във връзка с проблема.

    Имам 6 месечен депозит с падеж на 22.07.2008 г. На 10.05.2008 г. посетих клон "Народно събрание" поисках да изтегля определена сума от разплащателната си сметка, по която имах нужната наличност. Подписах предоставените ми документи, получих сумата и си тръгнах. Едва днес, когато отидох да предоговоря изтеклия наскоро депозит, с изненада установих, че вместо от разплащателната ми сметка, парите на 10.05.2008 година са изтеглени от депозитната ми сметка, като по този начин депозитът е бил нарушен след 4 месечен престой на сумата и е бил автоматично предоговорен! Естествено, аз нито съм искала това, нито съм била уведомена от служителката, че задължава депозитна сметка и по този начин се нарушава договора.
    Отидох да разговарям с управителката на клон "Народно събрание", която ме уведоми, че нищо не може да се направи, щом съм подписала документа. Да, аз съм подписала документа, в който никъде не е посочено по разбираем за клиента начин от коя сметка се извършва операцията. Посочен е само IBAN. Управителката ми заяви, че макар да има записи от разговорите с клиентите, от тях "не се чувало нищо" и нямало как да се докаже, че аз съм поискала друга операция, различна от извършената, нито че служителката на гишето не ме е уведомила какво прави. Не можело да се докаже нищо. Управителката не се интересуваше нито да защити клиента, нито поне да вземе някакви мерки за наказание на очевидно сгрешилия служител. Иначе, тя се съгласи с мен, че не е логично да си нарушавам депозита, при положение, че имам достатъчно пари в текущата си сметка за извършване на операцията и очевидно е станала грешка.

    Тръгнах си с огромно разочарование и загубена лихва в размер на около 700 евро.

    Много ще помисля дали да продължа да бъда клиент на тази банка, в която имах огромно доверие в продължение на 6 години.

    Един съвет към клиентите на ПИБ - четете всяка запетайка от предоставените ви документи и повтаряйте по няколко пъти какво точно искате, за да не получите обслужването, което предоставиха на мен.

Коментирай