AskFibank

Fibank 3004

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. а на мен никой не ми отговори... :-(

 2. Здравейте,

  Искам да изкажа възмущението си от Ваша анонимна служителка от фронт офис.
  Случаят е следният:
  Предстои ми пътуване в страна от евро зоната и бих искал да ползвам кредитната си карта Виза – в лева при ежедневните си плащания там. За целта позвъних на 22 юли 2008г. около 17,00 ч. на телефон 0800 12 012 със следния въпрос: “При плащане на Пос- терминал при търговци в страна от евро зоната, при какъв курс на еврото ми се осчетовява извършеното плащане”. Обясниха ми че става по курс на ПИБ и ми казаха, че ме прехвърлиха към фронт офиса.
  Там аз повторих въпроса си на Ваша служителка, който не се представи. Тя ми каза ”По курс на Ройтерс, проверете си го в интернет”. Считам, че това не е подходящ отговор на компетентен и обучен служител и попитах служителката за името и. При която тя категорично ми отказа да го каже и каза, че ако искам мога да отида в клон на ПИБ.
  Надявам се наистина с обратната връзка клиент – Банка, обслужването да се подобри, защото според мен престижа не се изгражда единствено с добри слогани, представителни офиси и фирмено облекло, а с компетентност и професионализъм.

 3. Уважаеми, господин Николаев, Издаването на кредитни карти от ПИБ в кратки срокове е един от основните приоритети на отдел "Банкиране на дребно", за който отговарям. Ще се свържа лично с Вас на посочения емейл адрес, за да ми дадете повече информация по Вашия случай. Поемам ангажимента да получите отговор и съответно Вашата карта съвсем скоро. С поздрав, Милка Тодорова, директор "Банкиране на дребно"

 4. Здравейте ,
  не съм доволед никак от вашите служители .Някой би ли благоволил да ми съобщи защо вече 12 дни не ми е готова кредитната карта .На сайта ви пише че се издават в рамките на 3-4 дни Мога ли да считам че след като до сега 12 дни нямам от вас никакво известие молбата ми ще се счита за невалидна .Както я карате аз мога и в пенсионна възраст да навляза и тогава да стане готова .Има ли срок или го карате както ви доиде ?

 5. Привет, ПИБ!

  Дългогодишен клиент съм на банката и съм бил винаги доволен от предлаганите услуги. Има обаче нещо, което ми липсва - не давате кредит "Енергийна ефективност" :-( ...Ще се наложи да ставам клиент на друга банка. а нямам желание...
  Що така? Предвижда ли се такъв продукт и ако да, то кога?

 6. Здравейте г-н Младенов, По повод Вашия коментар беше направена вътрешна справка, касаеща смените, застъпени от изброените от Вас служители – Милена Николова, Венцислав Молеров и Теодор Новаков. Бих искала да Ви информирам, че през последните седмици в офиса на ПИБ на бул. Стамболийски винаги е бил на работа поне един от тези трима служители. Също така бих желала да Ви обърна внимание, че в настоящия летен и респективно отпускарски сезон е нормално за всички служители на ПИБ да излизат в отпуск, което обяснява липсата от обичайните им работни места, както и заместването им от колеги от други офиси. Моля, ако отново имате неуспешен опит да се свържете с някой от посочените колеги, потърсете ме на телефони: 02/8171676, 0885 00 40 50. С уважение, Живка Колева, ръководител Клиентско обслужване

 7. Zdraveite,
  Kazvam se Krum Mladenov i sum upravitel na firma Kiko OOD,
  klient sum na vashata banka poveche ot 2 godini i redovno poseshtavah ofisa
  na bul.Stamboliiski. Imam mnogo dobri vpechatlenia ot slujitelite
  Milena NIkolova, Vencislav Molerov i Teodor Novakov, no naposledak mi e mnogo trudno da gi otkrivam. Nedovolen sum ot postoiannoto smeniane na slujitelite Vi. Ne znam i ne razbiram tova politika na bankata li e ili kapriz na opredelen slujitel??? Seriozno se zamisliam dali da ne prehvurlia firmenite smetki v druga banka.

 8. Уважаема г-жо Атанасова, Благодаря, че споделихте Вашето мнение в блога на ПИБ! За нас обратната връзка с клиента е от изключително значение за подобряване качеството на обслужване. Лично ще се заема с проверка на конкретния случай и ще предприема необходимите мерки. Моля, в случай на необходимост, не се колебайте да се свържете с мен на телефони: 02/8171676, 0885 00 40 50 С уважение, Живка Колева, ръководител Клиентско обслужване

 9. Уважами дами и господа,
  казвам се Иво Събев и съм клиент на пвоерената ви институция вече 2
  години. От скоро работя извън България, но продължавам да ползвам
  услугите на "Първа Инвестиционна Банка" АД. На 12-ти Юли тази година
  се почуствах възнаграден за своята лоялност като Ваш клиент
  благодарение на две ваши служителки от централния Ви офис в Бургас.
  Техните имена са Радост Кимрянова и Мария Тончева.
  На кратко историята ми се състои в подновяване на електронния ми
  подпис, издаден преди година от Инфонотари чрез същия този офис на
  Банката. Наложи се спешно да дойда от чужбина за неговото подновяване.
  И тъй като през работните дни не съм в състояние да напусна работното
  си място, използвах възможността че поверената ви компания има
  отворени офиси и през почивните дни - събота и неделя.
  Въпреки че не се е специализирала в работа с електронни подписи и
  удостоверения, госпожа Мария Тончева не се поколеба да приеме
  предизвикателството за нещо ново в нейната работа. Чрез чудесна работа
  в екип със своята колежка в отпуска - госпожа Радост Кимрянова,
  демонстрирайки невероятен синхрон и разбирателство по между си, моят
  електронен подпис беше подновен без никакви проблеми, което ще ми
  позволи да продължа да съм лоялен клиент на "Първа Инвестиционна
  Банка" АД и за напред, независимо в коя точка на света се намирам.
  Искам да изкажа благодарности към двете ви служителки, за тяхната
  съвършенно изпълнена работа, независимо от срещнатите препядствия.

  С уважение: Иво Събев

 10. Като клиент на банката бих искала да споделя колко съм доволна от обслужването на клон Люлин .Служителите са изключително компетентни,любезни и експедитивни.Продължавайте да работите все така добре.

Коментирай