AskFibank

Fibank 2993

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Уважаема Г-жо Шиварова,

  Казвам се Николина Петрова и съм клиент на ПИБ от няколко години както с личните, така и с фирмените си сметки. Пиша Ви, за да изразя удовоствието, с което работя с всички служители от клон “Люлин”.

  През всичките години всеки един от специалистите, които са работили и сега работят там са били изключително мили, вежливи и услужливи. Те са причината постоянно да препоръчваме Вашата банка и този конкретен клон на наши клиенти.

  Искам да изразя благодарността си на всички млади и красиви момичета с които работим вече 5 години от бек офиса, от кредитния инспектор и касиерките.
  С Уважение,

  Н.Петрова

 2. Уважаема Г-жо Шиварова,  Казвам се Веселина Паликрушева и съм клиент на ПИБ от няколко години както с личните, така и с фирмените си сметки. Пиша Ви, за да изразя удовоствието, с което работя с всички служители от клон "Александър Невски".

  Преди две години, когато си перместихме офиса, мислихме да преместим и фирмените си сметки в друг, по-близък клон на ПИБ, но решихме да ги оставим в клон "Александър Невски" заради служителите. През всичките години всеки един от специалистите, които са работили и сега работят там са били изключително мили, вежливи и услужливи. Те са причината постоянно да препоръчваме Вашата банка и този конкретен клон на наши клиенти. И благодарение на тях разплащането на не една сделка за покупка на имот е ставало при Вас.

  Искам да изразя благодарността си на Мария Николова, Стефка Ленчева, Илиана Дунова, Боряна Димитрова, Божидарка Станкова, Нели Кирова, Магдалина Михайлова-Вангелова, Станислав Милушев, както и на всички, които имат заслугата работата С ПИБ да е удоволствие за клиента.  С Уважение,  Веселина Паликрушева

 3. Уважаеми, Еди, емейлът, който вчера сте изпратил на marketing@fibank.bg e препратен на съответния отдел, който веднага е започнал проверка на казуса Ви. В клиентската ни база данни има доста хора с име Едмон, затова, моля изпратете телефон за връзка на същия емейл или директно се обадете на Живка Колева, ръководител Клиентско обслужване: 02/8171676, 0885 00 40 50. Ще очакваме отново да се свържете с нас! Екип на ПИБ

 4. Привет,

  Имам въпрос – каква е политиката на ПИБ спрямо клиентите. Бих искал да разбера как е прието при вас – при грешка на ваш служител, за това трябва да плаща клиента ли???

  Ето и конкретната случка, която се разигра в клона ви в Мола на Стаболийски в София.
  Имах тримесечен влог, които е открит на трето число от месеца. 3 месеца по късно, на 3 юни отивам в банката. Чакам си реда. Нося си договора и лични документи. Служителката ви докато си лафи по телефончето ми съобщава, че не съм на падеж! Питам как е възможно. Отговора е че така казва компютъра и не подлежи на съмнение.
  При следващото ми посещение се оказва че отново не съм на падеж, и че падежа е бил на трети...........
  При което ми се удържат всички възможни такси, естествено защото не съм на падеж. Чудесно, но мисля, че е редно тези такси да ги плати служителката ви, онази която си говореше по телефончето и ме прати на грешна дата. Защото аз съм изпълнил всички условия, бил съм когато трябва, където трябва, с всички необходими документи, и да плащам заради ваша грешка ми се вижда крайно нередно, много меко казано. Обяснението „Извинете, колежката ми се е объркала” не струваше по никакъв начин нито таксите, които ми удържахте, нито разкарването два пъти до банката ви.

  Очаквах някаква логична реакция от страна на банката. Изпратих е-маил до PR отдела, просто защото customer complaint не съществува, но те явно не смятат да ми отговорят. Очевидно клиента не е тяхна грижа.
  Жалко, защото съм дългогодишен клиент на ПИБ, но сега единственото, което ми остава е да изтегля всичките си средства и да ги дам на друга банка. Естествено същото ще направят и близките ми. Надявам се да убедя и доста от познатите си....... Така е редно да постъпват недоволните клиенти.
  Всеки може да се случи да сгафи, но когато подобен проблем се неглежира от една БАНКА и няма подход при разрешаването му, това означава само едно – че клиента е нежелан.

 5. Уважаеми господин Савовски, екипът на ПИБ е подходил с необходимото внимание и сериозност към всеки един казус, възникнал в процеса на работа по оптимизацията на интернет банкирането. Нареждането на превод онлайн е възможно във всеки един момент. Можем да Ви гарантираме, че в рамките на днешния ден, по време на писане на Вашето запитване тук, е-банкирането на ПИБ е работило безпроблемно. Искаме да Ви благодарим за коментара в блога на Банката. Радва ни факта, че служители на други банкови институции използват услугите на нашия Виртуален банков клон. С пожелания за успешна седмица, Екип на ПИБ

 6. Ненов : Когато заслужават да ги похвалим, няма как да ги пропуснем. Персоналното отношение и бързата и адекватна реакция след пост в този блог, извежда ПИБ на висота, недостижима за конкурентите им в България. Без да ми се сърдят, обаче, бих им препоръчал да сложат едно прозорче за live chat (или поне формичка за комуникация) на главната страница на сайта си. И ако успеят да поддържат такова качество на комуникация с клиента, каквото постигаха досега, другите банки могат спокойно да пускат кепенците :-)

 7. Само 24 часа след като публикувах съобщение тук всичките ми проблеми които имах до момента с карти или сметки бяха решени!!! Единственото нещо което може да кажа е едно голямо БРАВО! С работата си през днешния ден вие доказахте че наистина сте МОЯТА БАНКА (за което в последно време бях започнал да се съмнявам)! Наистина ме спечелихте отново така както преди 8 години ме спечелихте за първи път!

 8. Уважаеми г-н Ненов, моля да ни изпратите Ваши координати на електронна поща cards@fibank.bg, за да се свържем с Вас и да решим казусите, които цитирате. Ще получите персонално обслужване и детайлни отговори на Вашите въпроси. Съжаляваме за причиненото неудобство, Eкип на ПИБ

 9. E-Bankiranot Vi ne raboti nito pod Firefox nito pod Internet Explorer.

  Koito iska da otide da naredi edno plashtane. Ne moze da se izbere beneficient poradi JavaScript greshka. A beneficienta e zadalzitelno pole.

  Tova obezmislia cailoto bankirane. Podhodete po seriozno kam systemata si!
  Absudrno e da imate takav tip problemi, koito blokirat rabotata na cialot e-bankirane.

 10. Искаме да изразим огромното си задоволство от обслужването от страна на Веселина Френкиева във връзка с личните ни кредитни карти. След като дълги години сме клиенти на друга банка, бяхме привлечени като клиенти на ПИБ не само от добрите условия на кредитните карти, но и от допълнителната услуги, които съпътстват картите – ползваме IAPA, личен асистент и др. Притежаваме 2 броя. VISA Platinum, Diners Red, Diners Prive от ПИБ. Всичко това ни беше представено по много убедителен начин от Веселина Френкиева. Тя е добър психолог, отличен презентатор, изключително вежлив и много отзивчив банков служител. Тя може да накара и най- негативно настроените клиенти да променят мнението си и да станат ваши клиенти!

Коментирай