AskFibank

Fibank 3007

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

  1. Здравейте отново. Благодаря за отговора.
    По мое мнение е много неприятно, когато детайли като гореспоменатите развалят като цяло доброто впечатление от работата на банката. Аз лично се чувствам отговорен за качеството на услугите на ПИБ, тъй като съм препоръчал банката на редица свои приятели и партньори, които са имали колебания чии услуги да ползват. Радвам се, че взимате под внимание конкретните коментари и сигнали, които получавате тук, обратната връзка с клиента наистина е ключов фактор за високото качество на предлаганите услуги.
    Пожелавам ви успех!

  2. Здравейте г-н Колев, Благодарим за констатацията и за това, че сте наш лоялен клиент и активен участник в блога на ПИБ. След Вашата публикация, обслужването и точното осигуряване на парагони за юридически лица в конкретния офис бяха обсъдени от директорите на съответните звена. Уверяваме Ви, че взимаме под внимание Вашата констатация и ще предприемем нужните мерки, а на служителите в офиса ще бъде обърнато специално внимание. Надяваме се, че ще продължим ползотворно съвместно партньорство занапред. Поздрави, Екип на ПИБ

  3. Здравейте г-н Киров, Моля да приемете нашите извинения за възникналата неприятна ситуация. Съгласни сме, че случаят е крайно неприемлив и от името на мениджмънта на ПИБ официално се извиняваме. Директор на дирекция „Организация и контрол на клиентското обслужване” е лично уведомен за случая. Уверяваме Ви, че нужните мерки са взети под сериозно внимание. В никакъв случай това не е практика на Първа инвестиционна банка, така че сме сигурни че няма да срещнете това отношение отново. Надяваме се за съвместно ползотворно партньорство занапред. Поздрави, Ръководство на ПИБ АД

  4. Здравейте. Бих искал да споделя проблем, който често срещам при обслужването ми в банката и който бих искал да се разреши и съответно да не срещам повече. Имам фирмена разплащателна сметка, чието досие се води в клон НДК в София. Ежемесечно при получаване на извлеченията от сметката забелязвам липси в поредните номера. Служителките в клона твърдят, че "те не печатят извлеченията и нищо не могат да направят".
    Питането ми в случая е: Кой може да направи нещо така, че всеки месец да получавам всичките извлечения по сметката и да не се налага повече да обяснявам какъв е проблема.
    Също така смятам, че следва да се обърне внимание на начина, по който служителките в клона общуват с клиентите. Намирам за недопустимо да се използват троснат тон и намръщени физиономии. Това създава у мен изключително неприятно впечатление и малко по малко ме навежда на мисълта да потърся услугите на друга банка.
    Благодаря предварително.

  5. Добър ден,

    казвам се Николай Киров и имах намерението да започна активно движение на моите финанси в ПИБ след разочарованието от една друга българска банка.
    За тази цел поръчах дебитна карта Маестро онлайн преди две седмици и на днешната дата 03.01.2009 в 11:45 отидох в клон Пловдив, Княз Александър Батенберг 26. Веднага се открои ехтящата поп фолк музика(т.нар. чалга) от радиото. Две служителки на Вашата банка бяха на работните си места, като едната беше заета с клиент, а другата с 2см.-овия маникюр, веднага след като ме видя, каза да чакам при колежката ѝ. След като изчаках да бъде обслужен клиентът пред мен около 15мин., ми беше заявено, че трябва да отида при първата служителка, която на касата ще ми връчи картата. Отидох на касата и ми беше казано, че карта няма още, защото била поръчана миналата година. След изричното ми настояване да проверят отново, служителката с дългия маникюр успя да открие писмото с картата и кода.
    Следващата фаза дойде, когато поисках да вкарам сумата от 1000 лв. на въпросната новооткрита сметка. Същата служителка с дългия маникюр ми каза, че не може да види номера на сметката от касата и трябвало да се върна при колежката на бюрото, която вече беше заета с друг клиент. Изчаках си отново реда и ми беше даден номер на сметката, с който се върнах обратно на касата. Подадох листа с ИБАН-а и ми беше съобщено, че ако искам да внеса пари, трябва да се върна при служителката на бюрото, за да ми даде някаква бележка и да се върна обратно на касата.
    След което търпението и желанието за смяна на банката ми се изчерпа и напуснах клона на банката в 12:42.
    С това писмо искам да изкажа разочарованието си от непрофесионалното и нелюбезно отношение на служителката с дългия маникюр.
    Бих искал също така да ме уведомите дали това е стандартно отношение към всички клиенти на Вашата банка или само от въпросната служителка и какви стъпки предприемате за защита на не малкото награди спечелени от Вашата банка. Очаквам Вашия отговор.

    Бих искал да напиша и имената на служителките, но за съжаление те нямаха имена нито на облеклото си, нито на бюрата си.

    С Уважение
    Николай Киров

  6. Здравейте г-н Колев, Едно от конкурентните предимства на кредитните карти на ПИБ е, че при пътуване в чужбина клиентът получава безплатна „Медицинска пътническа застраховка”. Услугата се активира автоматично при регистрирана транзакция с картата извън България. Тъй като основна цел и удобството при ползване на кредитна карта е безналичното и по-сигурно плащане, смятаме че тя е изключително подходящ продукт при пътувания в чужбина. Така че, Нашето решение е насочено в тази посока. За посочените от Вас преимущества на Наши конкуренти – безплатна застраховка „Живот” важи само за първите 100 дни след издаване на картата. Поздрави. Екип на ПИБ

  7. Здравейте. Искам да кажа нещо по въпроса с кредитните карти, които ПИБ предлага. Ползвам такава и съм много доволен от услугата за SMS известяване за всяка транзакция. Наистина е много практична и върши отлична работа. Бих се радвал ако ПИБ предложат и услуги подобни на тези, които някои други банки предлагат във връзка с кредитните карти - "Сейф Кард" на Алианц и застраховка живот за картодържатели на Райфайзенбанк. Първия продукт е застраховка, която покрива разходи по преиздаване на картата, лични документи на картодържателя, както и ключове, в случай, че са изгубени или откраднати заедно с картата. Продуктът на Райфайзенбанк покрива риска от инвалидизиране и смърт на картодържателя - при такива събития ползвания кредитен лимит се покрива от застрахователя и съответно не се натоварват близките.

  8. Здравейте ръководство на ПИБ искам да изразя очарованието си и да похваля с най-силни думи служителките на каса в офис Народно Събрание 1 и най-вече Полина Димитрова за старателното и професионално обслужване което получих. Всичките служители на касата ми направиха приятно впечатление че работят бързо и професионално. Получих доста изчерпателно и компетентно мнение и обслужване за златните монети. Искам да изкажа едно БЛАГОДАРЯ Николай Славчев

  9. Здравейте!

    Никъде в сайта не видях информация за това, дали банката финансира спечелени проекти по мярка 312 за развитие на селските райони. Става въпрос за селски туризъм. Стойността на проекта е 70 000 лева. Фирмата е нова и сега започва дейността си. Интересува ме възможно ли е ако проектът е одобрен, банката да отпусне кредит за цялата сума. При какви условия може да стане това и какви документи документи са необходими?

    Благодаря предварително за отговора!

  10. Стефан Любомиров Ружев, Моля обърнете му специално внимание...просто сме възмутени от"обслужването"Трябва едва ли не да се помолиш да бъдеш обслужен.

Коментирай