AskFibank

Fibank 3002

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте г-н Колев, Едно от конкурентните предимства на кредитните карти на ПИБ е, че при пътуване в чужбина клиентът получава безплатна „Медицинска пътническа застраховка”. Услугата се активира автоматично при регистрирана транзакция с картата извън България. Тъй като основна цел и удобството при ползване на кредитна карта е безналичното и по-сигурно плащане, смятаме че тя е изключително подходящ продукт при пътувания в чужбина. Така че, Нашето решение е насочено в тази посока. За посочените от Вас преимущества на Наши конкуренти – безплатна застраховка „Живот” важи само за първите 100 дни след издаване на картата. Поздрави. Екип на ПИБ

 2. Здравейте. Искам да кажа нещо по въпроса с кредитните карти, които ПИБ предлага. Ползвам такава и съм много доволен от услугата за SMS известяване за всяка транзакция. Наистина е много практична и върши отлична работа. Бих се радвал ако ПИБ предложат и услуги подобни на тези, които някои други банки предлагат във връзка с кредитните карти - "Сейф Кард" на Алианц и застраховка живот за картодържатели на Райфайзенбанк. Първия продукт е застраховка, която покрива разходи по преиздаване на картата, лични документи на картодържателя, както и ключове, в случай, че са изгубени или откраднати заедно с картата. Продуктът на Райфайзенбанк покрива риска от инвалидизиране и смърт на картодържателя - при такива събития ползвания кредитен лимит се покрива от застрахователя и съответно не се натоварват близките.

 3. Здравейте ръководство на ПИБ искам да изразя очарованието си и да похваля с най-силни думи служителките на каса в офис Народно Събрание 1 и най-вече Полина Димитрова за старателното и професионално обслужване което получих. Всичките служители на касата ми направиха приятно впечатление че работят бързо и професионално. Получих доста изчерпателно и компетентно мнение и обслужване за златните монети. Искам да изкажа едно БЛАГОДАРЯ Николай Славчев

 4. Здравейте!

  Никъде в сайта не видях информация за това, дали банката финансира спечелени проекти по мярка 312 за развитие на селските райони. Става въпрос за селски туризъм. Стойността на проекта е 70 000 лева. Фирмата е нова и сега започва дейността си. Интересува ме възможно ли е ако проектът е одобрен, банката да отпусне кредит за цялата сума. При какви условия може да стане това и какви документи документи са необходими?

  Благодаря предварително за отговора!

 5. Стефан Любомиров Ружев, Моля обърнете му специално внимание...просто сме възмутени от"обслужването"Трябва едва ли не да се помолиш да бъдеш обслужен.

 6. Динчев ...не ти разбрах! кое не ти е на кирилица?

 7. Tolkova li ne mojete da napravite v stranicata da se 4etat ne6tata izpisani na ne6tastnata kirilica?

 8. Здравейте г-н Стоянов, Декларация за произход на средствата се изисква за превенция срещу изпирането на пари. Декларацията произлиза от ЗМИП чл. 4, ал.7 и чл. 6 ал. 5, т.3 (ЗАКОНА ЗА МЕРКИТЕ СРЕЩУ ИЗПИРАНЕТО НА ПАРИ). За касови транзакции надвишаващи 10 000 лв (или равностойността в друга валута) и/или безкасови транзакции за суми надвишаващи 30 000 лв (или равностойността в друга валута) се прилага подписана от клиента декларация за произход на средствата. Тя се съхранява за срок от 5 г. в архив на банката и при поискване се предоставят на Дирекция Финансово разузнаване към ДАНС. Поздрави Екип на ПИБ

 9. Здравейте.

  Искам да попитам декларацията която се попълва за произход на парите предоставя ли се някъде или се задържа само в банката.
  Дали след подаване на такава декларация ще ме търсят от финансиско разузнаване и ще трябва да доказавам нещо?

 10. Здравейте,
  Пиша тук за да изкажа моята благодарност за изключителния професионализъм на г-н Димитър Колчаков. За доста кратък период ,точно когато най-много имах нужда от сериозно разяснение по повод използването и условията на карти VISA и VISA Electron, Вашият служител бе така добър да окаже адекватната помощ, въпреки моите постоянни въпроси .
  Впечатлен съм от бързината и позитивното отношение на г-н Колчаков, не срещано от мен в която и да е друга банка.
  Основно заради него и перфектните условия,предлагани от Вас, в момента използвам няколко карти съм отворил няколко депозита.
  Благодаря на Вас и на този изключителен Ваш служител !
  Иво Попов

Коментирай