AskFibank

Fibank 3002

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте,

  На мейла просто сте потвърдили това което и аз вече знаех - че е трябвало да се начисли лихва на цялата сума. Така и не получих отговор дали подвеждането от Ваш служител трябва да бъде за моя сметка? Ако е така е добре хората да знаят да не питат на място а да се ровят по договорите и правилата за да са сигурни в информацията.

 2. Здравейте,

  Последният месец не ми достигнаха 11 лв да си погася цялата сума по кредитната карта, и питах вашият служител дали ще ми се начисли лихва на цялата сума или само на остатъка. Той ме успокои че е само на остатъка и реших да не се разкарвам пак и да оставя 11-те лв за следващия месец. Съответно сега видях, че имам начислена лихва 12лв, т.е явно се е начислила на цялата сума. Не можах да говоря лично с него, понеже вече бил в друг офис, и ме посъветваха да пиша тук.

  1. Здравейте, г-н Михайлов, колегите ще направят справка. Ще са ни необходими Вашите лични данни. Бихте ли ни изпратили трите си имена и ЕГН на имейл: marketing@fibank.bg. Благодарим предварително! Поздрави, Екипът на Fibank

  1. Писахме Ви на имейла. Поздрави! :)

 3. Здравейте, Фибанк!

  И аз като г-н Иванов имам същия въпрос, но не приемам да ме изпращате към MasterCard, за да получа отговор. Вие ми издавате картата, Вие трябва да ми кажете дали и при какви условия мога да я ползвам. Това очаквам аз от една коректна банка, която се грижи за клиентите си.

  Благодаря предварително за проявеното разбиране и предоставената информация.

  Петър

  1. Здравейте, г-н Христов, Всички условия по кредитните карти MasterCard са подробно описани на нашия сайт: http://fibank.bg/bg/kreditni-karti/page/128. А в Тарифата на Банката са посочени и съответните такси - при използване на картата в България или в чужбина: http://fibank.bg/uploads/_Tariff_Bulletin/docs/Tariff.pdf Всички такси, фиксирани от Банката са описани в Тарифата й. Ако се интересувате от конкретна такса при плащане, ще се радваме да получим Вашия въпрос, за да можем да отговорим. Така ще проверим и дали тази такса е фиксирана от Банката. Конкретно за случая, описан от г-н Иванов, ние нямаме информация дали има и какви са допълнителните такси (извън тези, фиксирани от Банката) при плащане с картата в Германия. Причината за това е, че такива такси могат да бъдат обвързани с даден търговец, например. Оставаме на разположение. Поздрави, Екипът на Fibank

 4. Здравейте!Преди известно време отидох в клон на банката, за да си открия сметка и с изненада разбрах, че свъщност имам открита такава.Дори имам и задължения в размер около 20 лв от натрупани такси за поддръжка на сметката.Въпросната сметка никога не съм откривал и не съм използвал, което може да се удостовери от извлечения, и поради това желая същата да бъде закрита.Моля за съдействие да се реши проблема.

  1. Здравейте, г-н Славчев, Препоръчваме Ви да се обърнете към колегите от "Жалби", които ще разгледат подробно случая със съществуващата сметка и ще могат да Ви предложат решениe на казуса. Имейлът за контакт е: jalbi_icontrol@offices.fibank.bg В писмото е необходимо да опишете максимално ясно случая и да посочите Вашите лични данни. Поздрави, Eкипът на Fibank

 5. Здравейте,

  Пиша във връзка с отказ на Техномаркет на "Цариградско шосе" да използва терминалите на ПИБ с оправдание, че не работят. По този начин възпрепятства клиентите на ПИБ притежаващи Mastercard Yes да се възползват от бонус програмата. Само за последната седмица имам 2 трансакции за над 800лв и няма да ми бъде начислена и една точка.
  Това не се случва за първи път, а няма и да им е последен. Последният път когато ми начислиха точки, се наложи да се разхождаме с касиерката до каса в другия край на магазина където имаше терминал на ПИБ. Не знам обаче дали проблема е с терминалите, или в нежеланието на Техномаркет да учавства в програмата. В крайна сметка учавстват в Yes програмата по документи само и ги има в списъка с партньори защото нямат терминали на ПИБ. Определено съм възмутен от случващото се и съм един от многото излъгани клиенти.

  1. Здравейте, г-н Спиридонов, Благодарим Ви за обратната връзка. Техномаркет в лицето на "КК Електроникс ЕАД" е партньор на Fibank в Програма YES. Във връзка със създаденото неудобство ще изпратим служители на банката до посочените обекти на Техномаркет, за да проверят на място какво е техническото състояние на терминалите на Fibank. В допълнение сме сигнализирали и ръководството на Техномаркет като очакваме тяхното съдействие за решаването на проблема. Поздрави, Екипът на Fibank

Коментирай