AskFibank

Fibank 3007

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

    1. Здравейте, Стоян, Благодарим Ви за положителната оценка :) Към настоящия момент не можем да Ви дадем информация относно бъдещи пакетни предложения и техните параметри. Съветваме Ви да следите официалните ни канали за комуникация, където публикуваме информацията за новите ни продукти и услуги. Поздрави, Екипът на Fibank

  1. Драги FIB, аз не съм ваш клиент, но ползвам ваши банкомати. При банкоматите на останалите банки първо се пуска дебитната карта и след това сумата и бележката, при вашите банкомати процеса е първо сумата, бележката и чак накрая картата. В резултат вече два пъти си забравям картата във ваш банкомат (явно ми е навик като получа бележка да смятам операцията за приключила). Искам просто да ви алармирам, че е възможно и други хора да са пострадали така. Аз лично повече няма да ползвам ваш банкомат, но можете да предотвратите загубите на други клиенти.

    1. Здравейте, г-жо Танова, извиняваме се за причиненото неудобство и забравянето на картата Ви. Всъщност причината, поради която последователността на изпълняване на трансакции от нашите банкомати беше променена, е с цел да се сведат до минимум ситуациите, в които клиентите забравят парите си. Досегашната практика показваше, че по-разсеяните от нас, в момента, в който вземат картата от банкомата, забравят за парите и вероятността те да бъдат взети от друг беше много по-голяма. В резултат на въвеждането на новата последователност първото нещо, което се презентира на клиента, са именно неговите банкноти. Напомняме, че без необходимия ПИН код, няма как да бъдат направени каквито и да било трансакции с Вашата карта. При ситуация, в която сте забравили Вашата карта на банкомат, той автоматично задържа картата и по този начин вероятността да попадне в чужди ръце е сведена до минимум. Повече за промяната и полезни съвети сме описали тук: http://blog.fibank.bg/iztchakayte-za-svoyata-karta-v-kraya-na-transaktsiyata-na-atm-ustroystva-na-fibank Поздрави, Екипът на Fibank

  2. Добър ден!

    Имам запитване във връзка с регистрацията ми в Моята банка за онлайн-банкиране. Линкът, който ми беше изпратен не зарежда и не мога да потвърдя регистрацията, а желая достъп до акаунта си възможно най-скоро тъй като живея в чужбина и използвам Fibank paypass картата си. Бихте ли ми съдействали?

    Благодаря!

    1. Здравейте, Мария, благодарим Ви за сигнала. Случаят е препратен към колегите от Онлайн банкиране. Те ще се свържат с Вас на имейла Ви. Поздрави, Екипът на Fibank

  3. Здравейте, преди повече от 2 седмици изпратих оплакване по имейл до банката (complaints@offices.fibank.bg) относно начислени такси за обслужване по неизползван спестовен влог с размер 0,50 лв/месец(!) за период от няколко месеца през 2013 г. Сметката не би трябвало да е активна, тъй като я закрих и книжката към нея съм върнал в офиса на банката в Сити Център София преди няколко години, но изглежда тя продължава да е активна. Интересното е, че начислените такси са за периода от май 2013 до ноември 2013 по 0,50 лв/месец, а през януари 2014 има такса от 0,14 лв, и после таксите спират. Няма начислени такси за предишни години. Нямам дебитна карта към тази сметка.
    Все още не съм получил отговор на какво основание са начислени такива такси, и то върху спестовна сметка, при която не би трябвало да има такса за обслужване.

    1. Здравейте, Иван, Вашето запитвани е получено и колегите работят по случая. Ще получите отговор в рамките на 30 работни дни от изпращането на сигнала. Поздрави, Екипът на Fibank.

  4. Здравейте, имам проблем с достъпа до MyFibank, убедена съм, че въвеждам правилно паролата и потребителското име. Как може да решим проблема?

    1. Здравейте, системата работи нормално, няма проблем с нея. Съветваме Ви да проверите дали правилно изписвате потребителското си име и паролата: на кирилица или латиница е, с малки или главни букви или да опитате да влезете в Моята Fibank през друг браузър. В случай че продължавате да срещате затруднение с достъпа, можете да се свържете с колегите от Онлайн банкиране на телефон: 0700 12 777 или на имейл: my.fibank@fibank.bg Поздрави, Екипът на Fibank

    1. Проблема с пакетната услуга беше, че колежката ви от фронт офис беше объркала пакетите и настройките и не ги беше активирала правилно. Проблема не беше в това, че не съм чакал достатъчно време, за да може пакета да влезе в сила.
      Проблема беше решен с преподписване на всичко в друг офис.
      Знам какво

Коментирай