AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

  1. Здравейте, Бонусът към IQ сметката, описан в лихвения бюлетин, е актуален. Раздел 12 не се отнася към IQ сметката. Условията по IQ сметката са разделени в таблица 1 - за физически лица и в таблица 2 – за юридически лица. Поздрави, Екипът на Fibank

 1. Получих ултимативен SMS , че ако незабавно не платя дължимите 10 лв. ще ми бъде блокирана кредитната карта .
  Не коментирам, че нямах задължние , в същият ден бях погасил фаталните 10 лв, но това не е проверено . Въпросът ми е имате ли представа , какви последствия за клиента Ви можед да има блокирането на картата заради 10 лв , ако съм в чужбина , трябва да платя хотел,или рент а кар или каквото и да било и картата ми е блокирана . аз не мога да повярвам . Моля отговорете ми това възможно ли е . Ако това е така - много благодаря за Вашата кредитна карта , не желая такава рискова услуга за която плащам .

  1. Здравейте, Извиняваме се за възникналото неудобство. За да проверим защо е възникнал проблемът и да го разрешим, е необходимо да направим справка за Вашата карта. За целта Ви молим да ни изпратите трите си имена, ЕГН и последните 4 цифри на карта Ви на e-mail: marketing@fibank.bg Ще очакваме обратна връзка от Вас, за да можем да разрешим казуса максимално бързо. Поздрави, Екипът на Fibank

 2. Здравейте, бих искал да попитам - какво става ако 3 пъти си сгрешил ПИН код по карта. И какъв е редът за възстановяването му.Благодаря, предварително.

  1. Здравейте! Ако сте забравили Вашия ПИН на дебитната Ви карта, е необходимо да се обадите на един от следните телефони: +359 2 817 1143 +359 2 817 1142; +359 888 68 10 10 Отново на тези телефони е необходимо да се обадите, ако сте блокирали Вашата карта в резултат на въвеждане на грешен ПИН код. При блокирана карта е нужно тя да бъде преиздадена отново, като първо информирате за това на посочените телефони на гърба на картата.

 3. здравейте
  пак пиша и пак същия въпрос , който най-вероятно сте изтрили вчера :
  - след 4.12.2014 година , ще разделите ли потока клиенти така че да не се затруднява работата .
  Поздрави

  1. Здравейте! Отговорихме на въпроса Ви вчера: Кирил К 02.12.2014 @ 14:05 здравейте дали предвиждате да има разделение на процесите след 04.12 , какво имам предвид : – клиенти КТБ – клиенти ПИБ нещо което смятам за важно зада не пречи на работата на вашите клиенти . Поздрави Отговор Customer Support 02.12.2014 @ 16:04 Здравейте! За максимално удобство на нашите клиенти всички наши офиси и клонове ще обслужват както клиенти на банката, така и вложители в КТБ. Разполагаме с достатъчно ресурс, за да бъдат обслужени всички клиенти без да е необходимо специално обособени гишета за вложители в КТБ. Поздрави, Екипът на Fibank

 4. От 3 часа не мога да отворя електронното банкиране efibank i MyFibank!
  Какво става?
  02.12.2014 / 00:55

  1. Здравейте! Вчера имаше затруднения с достъпа. Функционалността на всички системи към момента е възстановена. В случай на затруднения не се колебайте отново да ни пишете тук или да се свържете с нас на някой от посочените телефони на сайта.

 5. По какви причини и по каква логика физическо лице, което има пълномощно да тегли колкото иска пари от сметка на друго лице - титуляр на сметката, не може да получи преиздадената дебитна карта по съответната сметка с пълномощно? Нали затова се дава пълномощно, защото по някаква причина титулярът не може да се яви лично в банката.

Коментирай