AskFibank

Fibank 3002

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Ако падежа на депозит се пада събота и неделя, а искам да изтегля пари от него задължително ли е да го направя през почивните дни или може и първия работен ден?

  1. Здравейте! Ако падежът е събота или неделя, можете да изтеглите сумата и в първия работен ден. Ако сумата е над 5000 лева, е необходимо да направите 2-3 дни предварително заявка за тегленето на сумата.

 2. Здравейте,

  Имате ли възможност да предложите приложение за електронни токен кодове за виртуалния банков клон? Като отделно приложение за Android/Iphone или като функционалност във вече съществуващото приложение?

  1. Здравейте! Към момента подобна функционалност не е налична. Ние развиваме непрекъснато нашите дистанционни услуги и работим върху оптимизирането им. Благодарим Ви за отправените запитвания и предложения. Всяка новост представяме в нашия сайт, тук и във Facebook страницата ни. Когато тази функционалност бъде налична, ще публикуваме информация и ще информираме всички клиенти.

 3. Здравейте, правилно ли съм разбрала, че при получаване на превод от друга страна от ЕС (до 10000 евро), не ми се начислява такса?
  Oще едно въпросче, понеже нещо не ми е ясен списъкът с такси и комисиони - превод от сметката ми в ПИБ към сметка в ЕС е 2 евро за сума под 500 евро? А за суми над 500 евро (например 501 евро) съществуват само експресни преводи с такса 60 евро онлайн и офлайн експресни преводи, което пък в случая би ми струвало 35 евро? Ще съм много благодарна за разяснение :)

  1. Здравейте! Правилно сте разбрала, че при получаване на превод от друга страна от ЕС (до 10000 евро) не се начислява такса. За превод от сметка във Fibank към сметка в ЕС таксата е 2 евро + 10 евро swift за сума до 500 евро включително. Останалата информация, която сте описала е точно така.

 4. Здравейте,
  Аз съм от клиентите,които би следвало да получат
  Debit MasterCard.Как мога да разбера в кой клон мога дя си я взема?А мога ли да я получа в клон по желание
  Благодаря!

  1. Здравейте! Ако имате предвид получаването на карта Debit MasterCard от клиентите, които имат ненарушени депозити през м. юни, можете да заповядате в удобен за вас клон на банката и да разговаряте с наш служител. Картата не се издава автоматично, а след направена справка в системата, че клиентът отговаря на условията и заяви желание, че иска да получи картата.

 5. Здравейте,
  бих искала да изтегля 5000 лв от личната си сметка. Трябва ли да се обадя в клона, от който ще ги тегля да заявя предварително сумата или мога направо да отида и да ги изтегля.
  Благодаря предварително!

  1. Здравейте, Антоанета! Можете да заповядате в удобен за Вас клон на Банката и да изтеглите сумата от 5 хил. лева без предварителна заявка. Таксата за операцията е 5 лева за суми до 5000 лева. Хубав ден!

Коментирай