AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. В Стара Загора имате клон, който работи до 22ч. и аз бях сигурен, че паричките са ми на сигурно, за да тегля, когато си поискам, но не било така.Прецакахте ме много лошо, с 10 месечно бебе съм и няма от кого или къде да взема 100-тина лева.Да не говорим, че сутринта трябва да пътувам.С какво? Отговорете ми бързо, че не съм си в кожата.

  1. Здравейте! Официално обявихме на нашия сайт, включително и чрез медиите, че обектите ще затворят днес в 15.00 часа. Причините за това са описани детайлно тук >> http://fibank.bg/bg/ot-rakovodstvoto-na-fibank/page/782/item/771 Можете да теглите на банкомат, както и да се разплащате с Вашата карта на ПОС устройство.

  1. Имам само свободен депозит и пасивна регистрация в е-фибанк.Не обичам кредитни или дебитни карти, затова и нямам.

 2. В момента работя във Великобритания като лекар. Имам влогове във вашата банка. Сутринта ми се обадиха приятели и ми съобщиха за сериозни проблеми на банката и че има огромни опашки от хора опитващи се да изтеглят спестяванията си.
  Ще съм ви много благодарен ако ми дадете информация относно случващото се. Досега съм бил изключително доволен от работата си с ПИБ, почти всичките ми спестявания са там и се надявам всичко да се окаже някакъв гаден номер на конкуренцията или политически противници.
  Благодаря ви за вниманието и се надявам на честен отговор.

  1. Здравейте! Официална информация е публикувана на нашия сайт тук >> http://fibank.bg/bg/ot-rakovodstvoto-na-fibank/page/782/item/771

 3. Здравейте,

  Бихте ли обяснили защо електронното Ви банкиране не работи в момента и защо има големи опашки от хора пред клоновете Ви?

  1. Здравейте! Официална информация за случващото се днес има на нашия сайт >> http://fibank.bg/bg/ot-rakovodstvoto-na-fibank/page/782/item/771 Що се отнася до онлайн банкирането - реабно то не е спирано днес, но системата беше претоварена. Съветваме Ви да опитате отново.

 4. Привет.
  Моята Visa Electron е валидна до 2015.
  1, Възможно ли е да я подновя предсрочно?
  2, Колко време е необходимо?
  3, Възможно ли е да променя лимита за тегления?
  4, Мога ли да подам заявки за тези две процедури онлайн (без да посещавам клон на банката)?

  1. Здравейте, Цветан! Ето и отговорите на Вашите въпроси: 1, Възможно ли е да я подновя предсрочно? - Да, в офис на Fibank, удобен за Вас.. 2, Колко време е необходимо? - За София 3-4 работни дни, за провинцията 5 работни дни. 3, Възможно ли е да променя лимита за тегления? - Да, в офис на Fibank. 4, Мога ли да подам заявки за тези две процедури онлайн (без да посещавам клон на банката)? - Заявките за подновяване на карти и за промяна на лимити се подават в офис на Fibank.

 5. Здравейте, няколко пъти попадам на Вашата служителка Валентина Миталова в централния клон в София. Изключително съм доволен от обслужването, жената е много компентента и изключително любезна. Помогна ми да взема информирано решение и успя да отговори на всичките ми въпроси. Радвам се в такива моменти, че съм Ваш клиент от толкова години.

Коментирай