AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Добър ден! Искам да изразя доброто си впечатление от работата на една от вашите служителки - Донка Георгиева от централния клон на банката в град Бургас на ул."Александровска" №58. Тя е винаги много любезна, работи много бързо и без грешки, определено е човек с високи стандарти и много знания в областта на банкирането. Според мен с човек, като нея във фронт офиса вие отправяте най-правилното послание към клиентите си за професионализъм, коректност и индивидуално отношение.

  1. Здравейте! Благодарим Ви за позитивната оценка. Желаем Ви хубав ден от името на екипа на Fibank.

 2. Здравейте. Имам кредитна карта MasterCard Yes, издадена от Вашата банка. Интересува ме ако плащам през myfibank битови сметки ще ми се начисляват ли такси. Същото ме интересуват условията ако плащам чрез epay.bg битовите си сметки като използвам тази кредитна карта. С уважение, Петя

  1. Здравейте! За комуналните плащания през системата Моята Fibank не се начисляват такси, съгласно тарифа на банката. Клиентите дължат такса в размер на 0.10 лв. единствено за картова идентификация, когато искат да правят промени в системата и се налага да бъдат идентифицирани. При регистриране на плащания в системата Моята Fibank, съответно се прави промяна и има такава такса. Самите последващи плащания – автоматични или ръчно инициирани са без такса. Има възможност да не регистрирате своите задължения, а да ги плащате като еднократни. Тогава също такси за плащането не се начисляват, но се извършва картова авторизация за промяна. За такси за плащания през други системи Ви съветваме да се информирате от самия посредник (Epay, easypay и др.)

 3. Здравейте,

  Обмислям издаването на Debit MasterCard PayPass във Вашата банка. Прегледах тарифата, но не можах еднозначно да намеря отговор на следния въпрос: има ли такса за плащания в интернет и най-вече през epay.bg ?

  1. Здравейте! Няма такса. Успешна седмица!

 4. Здравейте! За жалост без допълнителната информация, за която Ви бяхме писали, няма как да проверим описания от Вас случай. Ако все още не сте подали оплакване през нашия сайт, както Ви писахме, молим Ви да ни пишете на marketing@fibank.bg, като ни предоставите Вашите три имена, ЕГН, номер на сметката, за която става въпрос, както и информация кога и в кой офис сте подали искане за нейното закриване. Предварително Ви благодарим за информацията. Уверяваме Ви, че случаят ще бъде разгледан.

  1. Другият месец ще посетя някой от офисите Ви, тъй като сега отивам в чужбина.
   Когато посетя офиса Ви, ще бъде със скрита камера и микрофон. Считайте настоящото за уведомление, че ще бъде записан разговора!

 5. Вие сте банка на клиента, нали? Вие сте клиентски ориентирани, нали? За вас клиентите са важни, нали? Вас не Ви интересува клиентската политика на другите банки, нали?
  Е тогава защо копирате от тях не етичните практики? Защо прилагате действия, които са измислени от Българските банките, от които се опитвате да се дистанцирате? Как може да прилагате практики които накърняват човешките права? Как може да взимате такса за сметка, която ужким е била закрита, и да вземате такса, че да стана на отрицателно салдо по сметка и да не уведомите титуляра по сметката?
  Питам Ви отново, Вие клиентски ориентирана банка ли сте?
  Ако продължавате да прилагате такива практики. Вие не ще бъдете никога повече банка на годината. Ще закрия всички банкови сметки на свързани с мен юридически лица и ще апелирам моите контрагенти да не си отварят сметка във Вашата банка, дори ще пренасочвам клиентите си да работят с други Банки.

 6. Здравейте,
  Ползвам дебитна карта VISA Electron payWave и ми прави впечетление, че безконтактните плащания не се отразяват веднага, както е с нормалното плащане на ПОС терминал. Става въпрос за пазаруване в т.в. Пикадили. Вече няколко пъти ми се случва това явление - плащам, а сумата не се отразява нито в my.fibank нито в e-fibank. При нормалното плащане сумата веднага отива в графа блокирани, а в раздела Картови авторизации мога да видя трансакцията. При безконтактното плащане на ПОС в т.в. Пикадили това не се случва, а изведнъж сумата изчезва след няколко дни.
  Моля за проверка къде точно е проблемът? Дали в моята карта, дали като цяло в безконтактното плащане, дали в устройствата на въпросната търговска верига?

  Благодаря Ви предварително!

Коментирай