AskFibank

Fibank 3002

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Тревога: Профилът е задържан - разписка [#8265-31344]
  от:
  Fibank (ereporting@medinetla.com)
  дата:
  01.05.2018 05:11
  до:
  bdtschakarov@abv.bg

  При заявен интерес от ваша страна мога да ви препратя целия имейл. Лек ден

  1. Здравейте! Благодарим Ви за обратната връзка. Вече получихме същия сигнал и от други наши клиенти. Поздрави! екипът на Fibank

 2. Сигурна съм, че това е фишинг.

 3. Здравейте, на електронната си поща получих следното съобщение:
  Важно : Потвърдете самоличността на профила си.

  от:
  Fibank (x@server.chinanetrix.info)

  дата:
  27.03.2018 05:03
  до:
  gracia_t@abv.bg
  25/03/2018
  Уважаеми клиент,

  Техническите услуги на извършват планирано надстройване на софтуера. Искрено ви молим да посетите следната връзка, за да започнете процедурата за потвърждение на данните за клиентите.
  За да започнете, моля, кликнете върху връзката по-долу


  актуализация

  1. Благодарим Ви за обратната връзка. Да, правилно смятате, че полученото от Вас съобщение, е фишинг. Поздрави и успешен ден!

 4. Здравейте, на електронната си поща получих съобщение, че банковата ми сметка е заключена, това вярно ли е?

  1. Здравейте! Полученото от Вас съобщение е Phishing. Банката никога няма да изпрати такова съобщение, както и няма да изиска въвеждането на лични данни чрез подобно съобщение. Обърнете се към Вашата поща, такива съобщения да бъдат филтрирани като СПАМ.

 5. Благодаря за бързия отговор, но много трудно ми е да повярвам, да не кажа невъзможно, че само две седмици след ПЪРВОТО МИ ВЛИЗАНЕ във Вашата банка, вече съм назован от неизвестните лица като неин "клиент" (което от тази гледна точка си е самата истина) и това тяхно знание и информираност да е някаква "случайност".
  Няма как да не си помисля, че имате изтичане на информация..
  Влизам Ви в положението, че е трудно да заподозрете който и да е Ваш служител, че работи за организираната престъпност, а сезирането на следствени органи може да ви донесе лоша слава...
  В интерес на истината с друга банка, от тези с които съм работил не съм имал подобни проблеми.

 6. Здравейте! Две седмици след като преведох една сума чрез вашата банка в чужбина, тази сутрин получих по имейла т. нар. от вас фишинг съобщение със същото съдържание, както по-горе писалият.
  Въпросът ми към Вас е: откъде са разбрали измамниците, че съм ползвал Вашите услуги и как са научили имейла ми. Това не означава ли, че имате служител, от когото изтичат данни към недобронамерени лица?
  Благодаря!

  1. Здравейте! Както вече писахме и по-рано, този вид е-mail-и се разпространяват масово, на случаен принцип, включително и до лица, които не са клиенти на банката. Колегите ежедневно докладват такива линкове, за да бъдат деактивирани. Хората, които стоят зад това нямат идея каква част от базата данни с е-mail-и, до които изпращат съобщения, са наши клиенти, или съответно - не са. Разчитат на хора, които ще се окажат наши клиенти и в бързината, без да прочетат кой е подателят на съобщението, ще изпратят свои лични данни.

Коментирай