AskFibank

Fibank 3006

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте, ваш клиент съм от 10 години, от 5 години ползвам кредитна карта Виза. Всеки месец преди 20 число внасям средства по картата, които покриват цялото задължение. Така откакто ползвам тази карта нямам нито 1 закъсняло плащане. Миналият месец не съм сметнал нещо правилно и останаха 27лв за пълно погасяване, от който 10 лв са минимална вноска. Пропуснах да прехвърля 10 лв от дебитната ми карта до 07.04. На 18.04 направих пълно погасяване, но кредитната ми карта беше вече блокирана ... най-глупавото в ситуацията е, че системата ви ми изтри 10000 бонус точки. Ваш служител ми каза, че тези точки немогат да бъдат възстановени!? Кажете ми коректно ли е на клиент от 10 години без нито 1 просрочие за 10 лв мин. вноска от общо 27 лв и закъснение от 10 дни да неможе да му възстановите бонус точки, който е натрупал за 6 месеца ? Да, сега си активирах автоматично погасяване от другата ми карта, защото съм имал начличност да покрие вноската, но моля, Ви разгледайте историята на картата ми и преценете дали е правилно това което се е случило и "неможе" да се оправи!

  1. Здравейте! Вашето запитване бе препратено към колеги от Вътрешен контрол. След като излезе становище, допълнително ще бъдете информиран.

 2. Извинявайте, но ще направите ли най-после изявление относно сигурността на интернет банкирането на ПИБ след като излиза публично следната информация:

  https://www.facebook.com/bivolnews, цитирам:
  ПИБ продължават да ползват стария, уязвим публичен ключ за електронното си банкиране. Дано поне четат тук...
  http://toolbar.netcraft.com/site_report?url=https%3A%2F%2Fe-fibank.bg

  КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕТЕ С ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ ЗА ПРОБЛЕМА "HEARTBLEED" ЗА КОЙТО СЕ ТВЪРДИ ЧЕ ПИБ Е ЗАСЕГНАТА И ДА КАЖЕТЕ КАКВО ДА НАПРАВЯТ КЛИЕНТИТЕ НА БАНКАТА!

  1. Здравейте, г-жо Тодорова! Бяха взети мерки своевременно. Новият сертификат, издаден от Thawte, по определената от тях процедура е валиден и съществуващият е подменен с него своевременно. Може да проверите за състоянието на сертификата на e-fibank.bg на следния сайт: https://ssltools.thawte.com/checker/views/certCheck.jsp „e-fibank.bg This site is safe from the Heartbleed vulnerability.“ В тази връзка искаме да Ви уверим, че няма причина за притеснения от Ваша страна. В допълнение искаме да отбележим, че в Интернет банкирането на Банката е възприето операции да се потвърждават само с еднократна парола или с електронен подпис (КЕП).

 3. Благодаря за бързия отговор! Ще очаквам и бързо разрешаване на проблема!

 4. Здравейте! Обръщам се към вас с огромната молба за съдействие. В събота на 12.04.2014 г. сметката ми в ПИБ и била източена в САЩ в продължение на няколко часа чрез 15 неправомерни трансакции, извършени с дебитна карта. По това време, не само че не съм била в САЩ, но и последната извършена от мен трансакция преди неправомерните такива е направена само няколко часа по-рано на банкомат на ПИБ в София. Не искам да коментирам липсата на всякакъв контрол и защита на интересите ми от страна на банката, а факта, че от два дни насам получавам един и същ отговор от различни служители в банката, че решение на проблема ще получа след 40 дни. Крайно съм разочарована от отношението към мен. Дългогодишен клиент съм на банката, ползвам всякакви услуги, винаги съм била коректна и лоялна и съм изключително неприятно изненадана не само от липсата на адекватна и добросъвестна защита на интересите ми като клиент на банката, а и от крайно незаинтересованото отношение към проблема ми. В резултат не само ме лишавате от правото да ползвам собствените си парични наличности (заплатата с която се издържам), но и ми разваляте идващите празници.
  Подала съм жалба и декларация за оспорване на трансакции, силно се надявам и наистина очаквам адекватна реакция и намеса от ваша страна за разрешаване на проблема ми.

  1. Здравейте, г-жо Петрова. Колегите вече работят по Вашия случай и ще направят всичко възможно да го разрешат в най-кратък срок.

 5. Здравейте
  от скоро ( поне за мен ) в интернет се продава лента за закриване на магнитната такава на картите с цел да се използва само чипа и ( http://bg.skimprot.com/ )
  какъв е вашия коментар или съвет .

  Поздрави

  1. Здравейте, г-н Кирчев. Запознати сме с появата на този продукт, но не можем да коментираме неговите характеристики. По наша информация стикерът е за еднократно поставяне и при сваляне не може да се ползва отново. Съветваме Ви да се обърнете към неговия производител за повече информация.

 6. Бих желал да открия "Разплащателна сметка с минимално салдо". Сметката ще бъде в евро с период за отчитане на лихвата по сметката 24 месеца и виждам, че годишната лихва по минималното салдо (определяно от мен) в случая е 4,40% лихва.
  Въпроса ми е, ако реша да открия такава сметка и определя минимално салдо 3000 евро, но след 10-ия месец от откриването ми се наложи да я закрия - ще получа ли за тези 10-месеца 4,40% годишна лихва върху тези 3000 евро, разбира се като салдото за този период не е падало под минимално определеното ?

Коментирай