AskFibank

Fibank 3002

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

  1. Г-жо Иванова, за да направим проверка по случая и да съдействаме, ще ни бъде нужна допълнителна информация. Съветваме Ви да ни пишете на marketing@fibank.bg, като ни изпратите ЕГН и последните 4 цифри на картата, както и точната сума.

 1. Пиша ви за втори път!Направих регистрация във вашия сайт за ел.банкиране(удържаха ми 0.10лв.).Получих и-мейл но не мога да се логна.Моля за съдействие.

  1. Здравейте, г-н Цветков! В получения мейл има линк за активация. Трябва да влезете от него първоначално, за да активирате достъпа си. Статусът на регистрацията Ви е: Регистриран с карт. авт. - очаква потв. по e-mail Ако опитвате от линка, но не успявате отново – заредете линка в нов браузър, или заявете нов активационен линк от регистрационната форма – линк: Повторно изпращане на e-mail. След това отново опитайте да влезете през активационния линк.

 2. Здравейте, може ли да Ви попитам как мога да разбера пин кода на картата ?

  1. Здравейте! В случай на забравен ПИН код на картата, можете да заповядате в офис на банката, като се легитимирате с Вашата лична карта, за да бъде подновена картата Ви с нов ПИН.

 3. Опресняването помогна, сега всичко е наред.
  Благодаря!

 4. Здравейте! Съветваме Ви да опитате да опресните задълженията чрез бутона „Провери за нови задължения” и тогава да опитате да ги заплатите отново. Ще очакваме обратна връзка от Ваша страна.

 5. Здравейте,
  Днес цял ден се опитвам да платя няколко битови сметки през "Плащания" от my.fibank.bg.
  За мое съжаление не успях нито един път. Излизаха ми ту съобщения, че търговецът не приема плащане, ту че задължението е блокирано. Преди няколко минути успях да платя една от сметките и опитах и с останалите но... уви - без резултат.
  Моля проверете случая и ме уведомете дали проблемът е в системата или в моя акаунт.
  Предварително благодаря.

  1. Здравейте! Колегите направиха справка. Вчера по-късно вечерта Ваши плащания са преминали успешно. Възможно е да е имало временно комуникационно забавяне между посредника и търговеца. Системата работи и е технически изправна.

  1. Здравейте отново!
   Плащанията бяха пет. Минаха три от тях след около 10 опита.
   Останаха още две - до Енерго Про и МСат.
   Изписва следното съобщение:
   "Задължението е блокирано.
   Моля, опитайте отново след няколко минути!"
   Моля проверете отново и ме посъветвайте как да действам.

Коментирай