AskFibank

Fibank 3004

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Добър Ден,

  От два дни се намирам в Торонто, Канада. Първоначално използвах дебитната си карта Виза Електрон за всякакви разплащания но от снощи картата бива отхвърляна навсякъде (дори и на места на които предишния ден съм пшлащал успешно). Може ли да ме посъветвате за следващи стъпки, които и аз и и фибанк може да предприеме за да подсигури че ще имам достъп до средствата си?

  Благодаря,
  Ивелин

  1. Здравейте! За да направим проверка, ще ни бъде нужна Ваша лична информация. Моля, изпратете ЕГН, трите имена и последните 4 цифри на Вашата карта на marketing@fibank.bg

 2. Здравейте, от около месец съм клиент на банката и не мога да не Ви поздравя за високото качество на обслужване и добрите продукти.
  Недоумение обаче буди факта, че по дебитните карти /при мен MasterCard Debit/, лимитите за теглене/плащане могат да се повишават, но в рамките на предварително зададени от банката нива. Знам, че автоматично ще ми отговорите, че това е заложено в Общите условия, но това не ме устройва.
  Всички останали банки позволяват индивидуално избиране на лимита, докато тук това е странна мярка за сигурност, която по-скоро причинява неудобство на клиентите. Не мисля, че сума от 2 000лв. за теглене на банкомат е толкова огромна, а банката предлага 1 000лв.
  Моля за съдействие!

  1. Здравейте! Можем да предложим от тези предварително определени нива, няма възможност за индивидуални лимити за отделните клиенти.

 3. Здравейте! Поради спецификата на този вид депозит не може да бъде открит през Виртуалния банков клон. Има редица условия, които няма как да бъдат спазени при попълване. Същото важи и за депозит Златни години, Спестовни влогове, Малечко Палечко и комбиниран депозит Портфолио.

 4. Здравейте,

  защо не може да се открива депозит "6x6" през e-fibank? Какъв е смисъла да се разхождаме в работно време до клон на банката и да губим наше и ваше време там?

 5. Защо статуса на излъчено нормално и подписано бюджетно платежно нареждане към НАП е "Грешен" при условие че всички реквизити на платежният документ за коректни ?
  Кои носи вина за техническите проблеми във виртуалният Ви поверен банков клон ? Защо втори път клиента на виртуалният банков клон отново трябва да въвежда и подписва платежното в този случай ?

  1. Здравейте! Статусът "Грешен" е краен статус на нареден превод. Той може да се дължи на различни причини – най-често недостатъчна наличност по сметката за изпълнение на превода и таксата. В меню Плащания – Наредени документи, след отваряне на превода е изписана и конкретната причина за грешката на превода. Не е нужно платежното нареждане да се пише отново, ако е получило статус "Грешен". За целта след отваряне на преводното нареждане от по-горе цитираното меню има бутон "Зареди като нов", който копира данните от платежното в нов документ. Трябва само да го подпишете отново или, ако желаете, да направите корекции по реквизитите и тогава да го подпишете. С подписване на всяка платежна операция се извежда съобщение, че преводът е приет за обработка в Банката и Вие можете да следите неговото състояние в по-горе цитираното меню - Плащания – Наредени документи. В този смисъл отговорността е Ваша. Ако преводът се нарежда в банков офис , служител следи процеса на изпълнение на превода. Всеки наш клиент има правото да реши сам кой начин да избере.

 6. Здравейте, ваш клиент съм от 10 години, от 5 години ползвам кредитна карта Виза. Всеки месец преди 20 число внасям средства по картата, които покриват цялото задължение. Така откакто ползвам тази карта нямам нито 1 закъсняло плащане. Миналият месец не съм сметнал нещо правилно и останаха 27лв за пълно погасяване, от който 10 лв са минимална вноска. Пропуснах да прехвърля 10 лв от дебитната ми карта до 07.04. На 18.04 направих пълно погасяване, но кредитната ми карта беше вече блокирана ... най-глупавото в ситуацията е, че системата ви ми изтри 10000 бонус точки. Ваш служител ми каза, че тези точки немогат да бъдат възстановени!? Кажете ми коректно ли е на клиент от 10 години без нито 1 просрочие за 10 лв мин. вноска от общо 27 лв и закъснение от 10 дни да неможе да му възстановите бонус точки, който е натрупал за 6 месеца ? Да, сега си активирах автоматично погасяване от другата ми карта, защото съм имал начличност да покрие вноската, но моля, Ви разгледайте историята на картата ми и преценете дали е правилно това което се е случило и "неможе" да се оправи!

  1. Здравейте! Вашето запитване бе препратено към колеги от Вътрешен контрол. След като излезе становище, допълнително ще бъдете информиран.

Коментирай