AskFibank

Fibank 3007

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

    1. Здравейте, г-н Александров! Услугата е безплатна и може да се активира от менюто Плащания ->известия по Е-mail Можете да избирате сред следните опции: - При възникване на задължение; При успешно плащане; При неуспешно плащане.

  1. Здравейте! Много благодарим за попадения от Ваша страна сигнал. Съжаляваме за причиненото неудобство. Ще Ви бъдем благодарни да посочите местата, където сте залебязали, че няма звуков сигнал, за да бъде назначена проверка от страна на колегите и при проблем, той да бъде отстранен.

  2. Здравейте,

    Исках да споделя, че за 3ти път в рамките на 2 месеца си забравям дебитната си карта на банкомат на ФИБ - това се случва защото при изтеглянето на пари, банкомата НЕ ДАВА никакъв звуков сигнал (или е много тих) за да ми напомни да си взема картата. Звука се издава само за вземането на парите, но не и на картата. Моля ви да обърнете внимание на това, знам за още много други ваши клиенти, на които им се случило същото...На всички останали банкомати има звук напомнящ за вземането на картата.

    Предварително благодаря!

    Поздрави!

  3. Надяваме се, че сме били полезни. Свържете се с колегите от call-центъра, за да уточните мястото за получаване на картата. Хубав ден!

  4. Жалбата е подадена във ваш клон, офис мол Сердика с входящ номер. След подаването ми се обадиха да проверят личните ми данни и след това няма никакво развитие.

    1. Здравейте! Жалбата Ви е получена и в момента се разглежда от колегите. Очаквайте отговор на Вашата електронна поща.

  5. Ситуацията е следната: Дъщеря ми (пълнолетна) има издадена дебитна карта с нейното име върху картата, но към сметка, на която аз съм титуляр. Валидността на картата изтече на 28.02.2014. Дъщеря ми учи в чужбина и ще си дойде за малко в края на март. Днес се обадих в картов отдел да проверя какво става с новата карта, издадена ли е, къде е, и т.н. Бяха много любезни и компетентни, направиха справката, видя се, че новата карта е готова, видя се къде се намира. Когато помолих да я пренасочат към клона, обслужващ мен и семейството ми, ми казаха, че тази работа става на телефона на call-центъра и ме прехвърлиха на него. Там обаче ударих на камък - момичето поиска да се обади ТИТУЛЯРЪТ НА КАРТАТА, въпреки че в момента разговаряше с ТИТУЛЯРА НА СМЕТКАТА. На моите обяснения, че все пак АЗ съм собственик на средствата по картата и АЗ съм титуляр на сметката на картата и че дъщеря ми е в чужбина и не е удобно (и евтино) да се обади, получих единствено отговор като от робот - вътрешните правила на call-центъра казват това и точка. Не виня момичето, което очевидно спазва някакви писани правила, дори се консултира по телефона с някой друг. Просто не мога да проумея що за дебилни правила сте измислили. Значи аз, като титуляр на сметката, мога да изпразня картата, когато си поискам с няколко кликания на мишката във Виртуалния клон, мога даже да закрия сметката, но нямам право да се обадя и да пренасоча картата в друг клон на ПИБ??? Разбирам, че има разлика в интелигентността между работещите на телефоните на call-центъра и специалистите в Картов отдел. Разбирам, че поради тези разлики е необходимо за call-центъра да има много прости и ясни писани правила. Но все пак считам ,че работещите на телефоните са достатъчно интелигентни и може да им се гласува доверие да приемат нареждания и от титуляра на сметката. Ще се радвам да чуя мнението ви по този въпрос.

    1. Здравейте, г-н Горинов. Имате право, като титуляр на сметката, да поискате пренасочване на картата на дъщеря Ви (с допълнителна карта към Вашата сметка), в удобен за Вас офис. Извиняваме се за причиненото неудобство и допуснатата грешка от страна на колегите в call-центъра. Информирали сме ги своевременно за Вашия казус. Обръщаме внимание, че съгласно Общите условия, картата и ПИН кодът към нея следва да се получат от лицето, на чието име е издадена картата.

    1. Благодаря за бързия отговор. Разбира се, че картата ще бъде получена лично от дъщеря ми.

  6. Здравейте,

    Искам да попитам колко време ви е нужно за отговор по подадена жалба, очевидно е повече от 30 дни, след като още не съм получил такъв.

Коментирай