AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

  1. Здравейте, г-н Горинов. Имате право, като титуляр на сметката, да поискате пренасочване на картата на дъщеря Ви (с допълнителна карта към Вашата сметка), в удобен за Вас офис. Извиняваме се за причиненото неудобство и допуснатата грешка от страна на колегите в call-центъра. Информирали сме ги своевременно за Вашия казус. Обръщаме внимание, че съгласно Общите условия, картата и ПИН кодът към нея следва да се получат от лицето, на чието име е издадена картата.

  1. Благодаря за бързия отговор. Разбира се, че картата ще бъде получена лично от дъщеря ми.

 1. Здравейте,

  Искам да попитам колко време ви е нужно за отговор по подадена жалба, очевидно е повече от 30 дни, след като още не съм получил такъв.

  1. Здравейте! Можете ли да ни насочите до кого е адресирана жалбата и да посочите дата и място на подаване, за да проверим случая.

 2. Здравейте,

  Относно депозит "6 х 6" - при довнасяне на суми след първия 6 месечен период те добавят ли се към главницата и съответно каква лихва ще важи за тях при следващ 6 месечен период (в рамките на 36-те месеца на целия период)?

  Т.е. ако довнеса сума през втория 6 мес. период - то през третия такъв период лихвата на тази сума дали ще бъде тази за стандартен 6 мес. депозит + 1% (0.5+0.5)?

  Дано се изразих разбираемо.

  1. Здравейте! Допълнително внесените суми по депозита, преди изтичане на срока му, се олихвяват за времето от датата на постъпването им по Депозитната сметка до датата на падежа им с лихвения процент, приложим спрямо депозита към момента на внасяне на допълнителната вноска за съответния шестмесечен период.

 3. Здравейте,
  Исках да попитам има ли някаква максимална възраст на получател на жилищен кредит или за това на каква възраст да е, когато изтича кредита? Ако има - с участието на по-млади сътитуляри ще се реши ли проблема?
  Благодаря
  И. Петракиев

  1. Здравейте, г-н Петракиев, максималната възраст на кредитополучатели по ипотечен или потребителски кредит е до 65 годишна възраст при издължаване на кредита. Дори единият от съкредитоискателите да е по-млад се гледат годините на по-възрастния.

 4. Здравейте, г-н Недков! Валутата на сметката не е от значение. Ако сайтът приема Маестро, няма пречка да заплатите с нея онлайн.

  1. Благодаря.

   Недко Недков

Коментирай