AskFibank

Fibank 3007

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

    1. Здравейте! Можете ли да ни насочите до кого е адресирана жалбата и да посочите дата и място на подаване, за да проверим случая.

  1. Здравейте,

    Относно депозит "6 х 6" - при довнасяне на суми след първия 6 месечен период те добавят ли се към главницата и съответно каква лихва ще важи за тях при следващ 6 месечен период (в рамките на 36-те месеца на целия период)?

    Т.е. ако довнеса сума през втория 6 мес. период - то през третия такъв период лихвата на тази сума дали ще бъде тази за стандартен 6 мес. депозит + 1% (0.5+0.5)?

    Дано се изразих разбираемо.

    1. Здравейте! Допълнително внесените суми по депозита, преди изтичане на срока му, се олихвяват за времето от датата на постъпването им по Депозитната сметка до датата на падежа им с лихвения процент, приложим спрямо депозита към момента на внасяне на допълнителната вноска за съответния шестмесечен период.

  2. Здравейте,
    Исках да попитам има ли някаква максимална възраст на получател на жилищен кредит или за това на каква възраст да е, когато изтича кредита? Ако има - с участието на по-млади сътитуляри ще се реши ли проблема?
    Благодаря
    И. Петракиев

    1. Здравейте, г-н Петракиев, максималната възраст на кредитополучатели по ипотечен или потребителски кредит е до 65 годишна възраст при издължаване на кредита. Дори единият от съкредитоискателите да е по-млад се гледат годините на по-възрастния.

  3. Здравейте, г-н Недков! Валутата на сметката не е от значение. Ако сайтът приема Маестро, няма пречка да заплатите с нея онлайн.

    1. Благодаря.

      Недко Недков

  4. Здравейте,
    Имам въпрос: Имам карта Маестро, мога ли с нея да плащам онлайн билети за самолетни билети и хотели в Европейския съюз? Сметката ми е BGN.

    Благодаря
    Недко Недков

  5. Благодаря ! Лек ден!

  6. Да,но за съжаление нямам никакъв e-mail...

Коментирай