AskFibank

Fibank 3004

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

  1. Здравейте! Възможно е да се случи. Освен споменатите от Вас документи: попълнено заявление, неговите и Вашите документи за самоличност, е нужно и нотариално заверено пълномощно на този от Вас, който реши да представя документите на място.

 1. Здравейте, г-жо Христова! През системата Моята Fibank, клиентите могат да заплащат изброените пакети, но нямат опция при самото плащане да сменят условията по абонаментния си план. Т.e., ако през предишния месец клиентът е ползвал един пакет, сега няма да има възможност да си плати за друг пакет и така да се прехвърли към него. Тази промяна е възможна в офисите на Булсатком. През системите за дистанционно разплащане, клиентите могат да заплащат пакета, който е активен спрямо последната промяна, заявена през търговеца.

 2. Здравейте, искам да си платя сметката към Булсатком през MyFibank (секция еднократно плащане на комунални услуги), но когато въведа номера на картата не ми се дава възможност да избера какъв абонаментен пакет да избера, а само този, който сам платила последно (не през Вашата система). В "информация за търговеца" изрично пише: Регистрира се номер на смарт карта. Могат да се заплащат всички видове пакети, без икономичен. Писала съм и на Булсатком, тъй като не съм сигурна кой точно би могъл да ми отговори.
  Благодаря!

 3. Здравейте,
  притежател съм на кредитна карта Visa Classic, на която срокът на валидност изтича следващият месец. Желая по описания ред в глава „XX.Валидност на картата“ да уведомя банката в банков клон, че не желая да ми бъде издадена нова карта. Съответно да използвам сегашната си сметка и карта към нея до изтичане срока на валидност.
  От клон на банката ми заявиха, че няма такава процедура. Предложиха ми блокиране на картата и закриване на момента на сметката. При тази процедура губя натрупаните бонус точки по програмата „Cashback”.
  Въпроса ми е наистина ли не съществува такава процедура описана в общите условия на банката (от глава „XX.Валидност на картата“) и трябва да закрия картата и сметката веднага или съществува такава процедура и мога да уведомя банката, че не желая издаването на нова карта и съответно да изчаквам изтичането на валидността на картата и да получа натрупаните от мен точки по програмата „Cashback” след изтичане и на последния 6-месечен период?

  1. Здравейте! Получихме и на електронна поща Вашия въпрос. Ще Ви пишем там, тъй като ни е нужна и допълнителна информация.

 4. Zdraveite,v chugbina sam i iskam da si izpolzvam Maestro kartata,no ne minava plastaneto.Samo 2 plastaniya imam uspeshni i sega samo otkazva plastaneto.Chuvstvam se razocharovana.Bihte li proveri li kade e problema molya.Blagodarya vi.

  1. Здравейте! В подобни ситуации е добре да се свържете с нас на посочените на картата телефони. Ако ни предоставите последните 6 цифри от картата, можем да направим проверка. Напомняме, че тук не е място за публикуване на лична информация с цел защита на Вашите лични данни.

 5. Здравейте, каква е таксата за преводи във валута за други банки - за суми до 500 евро? В Тарифата в чл.3.2.1.1 виждам 2 евро, но в офис на банката ми отговориха, че е винаги 15 евро. Благодаря Ви

  1. Здравейте! Таксата по тарифа е актуална - 2 евро, но към нея допълнително се начислява и такса SWIFT.

 6. Здравейте,

  имам следния проблем - при пазаруване онлайн с моята кредитна карта, получих веднага потвърждение от Вас, че е извършено плащане за ххх лв. След което получавам от сайта отказ на моята кредитна карта и желаят да им изпратя нейно копие (без последните 3 цифри) и копие от личен документ (за да ме идентифицират). Да не коментирам факта, че искат получателя (който е в Америка) и card holder-а да са едно и същ лице (което до голяма степен е безумно, тъй като не доставят до България и поръчвам до мой близък в USA). Влизам в системата на My Fibank и няма никакво плащане при извлеченията и справките по моите карти. Въпросът ми е:
  Как получавам sms, че са изтеглени и платени на този сайт, а те ми отказват поръчката, и цялата транзакция по теглене и евентуално връщане не се отбелязва никъде"

  Очаквам Вашият отговор и препоръка към кого да се обърна, тъй като не съм в България в момента и не мога да посетя банков клон.

  P.S Вашите служители преди време ме съветваха да не изпращам по mail никаква лична информация.

Коментирай