AskFibank

Fibank 3007

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

    1. Здравейте! Няма основания за Вашите притеснения. Услугата My Fibank e за справочна информация и за извършване на комунални плащания. Услугата е защитена с всички съвременни методи и обмяната на информация става по криптиран канал само след идентификация с Вашето потребителско име и парола. Като допълнителна идентификация може да се използва и Ваша карта, издадена от нас.

  1. Здравейте,

    Пиша Ви по повод, че на 29.01.2014 при теглене от Ваш банкомат съм си забравил да си взема дебитната карта от устройството, поради причината, че от известно време само банкоматите на ПИБ я връщат последна. Аз не ползвам картата си ежедневно и не съм установил лисата и веднага, но след като констатирах липсата на картата 10 дни по късно, се обадих на националния телефон да бъде блокирана картата и след разговора със служителката установих къде вероятно може да ми се намира картата.

    Аз съм ваш клиент от много години и много често получавам рекламни обаждания и оферти от банката, от където съдя, че много лесно могат да ми бъдат намерени координати като мобилен телефон и електронна поща..

    През тези 10 дена никой от Вашата банка не ме е уведомил, че картата ми задържана от банкомат и в момента се намира в офис на банката, за да мога да отида да си я получа обратно. Ако това беше се случило в друг град или на банкомат на чужда банка, тогава как щях да разбера къде се намира картата ми?

  2. Здравейте!
    Баща ми има разплащателна сметка при Вас и съответно дебитна карта към нея.Той е възрастен човек и последните месеци е трудно подвижен.Желанието му е да получава пенсията си по разплащателната си сметка,но няма как да дойде до офис и да подаде заявление.Възможно ли е съпругата му или аз неговия син да взема заявление от някой Ваш офис,той да го попълни и да и да го донесем в офис(със неговите и мой документи за самоличност)
    Благодаря предварително

    1. Здравейте! Възможно е да се случи. Освен споменатите от Вас документи: попълнено заявление, неговите и Вашите документи за самоличност, е нужно и нотариално заверено пълномощно на този от Вас, който реши да представя документите на място.

  3. Здравейте, г-жо Христова! През системата Моята Fibank, клиентите могат да заплащат изброените пакети, но нямат опция при самото плащане да сменят условията по абонаментния си план. Т.e., ако през предишния месец клиентът е ползвал един пакет, сега няма да има възможност да си плати за друг пакет и така да се прехвърли към него. Тази промяна е възможна в офисите на Булсатком. През системите за дистанционно разплащане, клиентите могат да заплащат пакета, който е активен спрямо последната промяна, заявена през търговеца.

  4. Здравейте, искам да си платя сметката към Булсатком през MyFibank (секция еднократно плащане на комунални услуги), но когато въведа номера на картата не ми се дава възможност да избера какъв абонаментен пакет да избера, а само този, който сам платила последно (не през Вашата система). В "информация за търговеца" изрично пише: Регистрира се номер на смарт карта. Могат да се заплащат всички видове пакети, без икономичен. Писала съм и на Булсатком, тъй като не съм сигурна кой точно би могъл да ми отговори.
    Благодаря!

  5. Здравейте,
    притежател съм на кредитна карта Visa Classic, на която срокът на валидност изтича следващият месец. Желая по описания ред в глава „XX.Валидност на картата“ да уведомя банката в банков клон, че не желая да ми бъде издадена нова карта. Съответно да използвам сегашната си сметка и карта към нея до изтичане срока на валидност.
    От клон на банката ми заявиха, че няма такава процедура. Предложиха ми блокиране на картата и закриване на момента на сметката. При тази процедура губя натрупаните бонус точки по програмата „Cashback”.
    Въпроса ми е наистина ли не съществува такава процедура описана в общите условия на банката (от глава „XX.Валидност на картата“) и трябва да закрия картата и сметката веднага или съществува такава процедура и мога да уведомя банката, че не желая издаването на нова карта и съответно да изчаквам изтичането на валидността на картата и да получа натрупаните от мен точки по програмата „Cashback” след изтичане и на последния 6-месечен период?

    1. Здравейте! Получихме и на електронна поща Вашия въпрос. Ще Ви пишем там, тъй като ни е нужна и допълнителна информация.

  6. Zdraveite,v chugbina sam i iskam da si izpolzvam Maestro kartata,no ne minava plastaneto.Samo 2 plastaniya imam uspeshni i sega samo otkazva plastaneto.Chuvstvam se razocharovana.Bihte li proveri li kade e problema molya.Blagodarya vi.

    1. Здравейте! В подобни ситуации е добре да се свържете с нас на посочените на картата телефони. Ако ни предоставите последните 6 цифри от картата, можем да направим проверка. Напомняме, че тук не е място за публикуване на лична информация с цел защита на Вашите лични данни.

Коментирай