AskFibank

Fibank 3006

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

  1. Здравейте, г-жо Иванова! Предписанията на картовите организации са да не се изисква подпис. В тази посока работим и ние, като върху бележките вече забелязвате надписа, че подпис не се изисква. Ще отнеме известно време, преди и търговците да свикнат с тази практика. Бихте ли ни ориентирали в кой Мол е било плащането, за да можем да помогнем? Благодарим!

 1. И на мен завчера в Арената за 26 лв ми поиска ПИН код.

  Да видим какво ще ни отговори Поддръжката тук в блога.

 2. @Паскал,
  Явно информацията ни е съвсем различна, защото на мен ми казаха, че лимита за ВСИЧКИ карти е 25лв.
  Странно защо няма никакъв официален отговор от ПИБ, а всеки клиент получава различен отговор. Аз лично установих за намаления лимит при плащане в ОМВ и Кино Арена и то със суми около 45лв. с кредитна карта.

 3. @Венков, да, намален е :(

  Спомням си, че преди време на сайта на ПИБ пишеше, че лимитът е до 50 лв. В блога някъде из коментарите също пишеше 50 лв. Но сега на сайта не пише никаква конкретна сума.

  Звъннах да ги питам и ми казаха, че сега е 30 лв (за дебитни карти) и 50 лв (за кредитни).

 4. преди 6 мес кандидатствах за кредитна карта с 1000лв лимит получих обаждане от ваш служител че сам одобрен за 400лв аз отказах по това време смених работата и на новата бях с 6 мес изпитателен договор след като от фирмата ми продалжиха договора 10.12.13 аз кандидатствах пак за 1000лв служител на ваш клон ми каза че след като вече сам на постоянен трудов договор е по вероятно да получа искания лимит та вапроса ми е ще получа ли обаждане било то одобрение или не кандидатствах в ваш клон на 10.12.13

  1. Здравейте, г-н Дяков! Очаквайте обаждане от наш специалист през следващите дни. Във всички случаи ще Ви уведомим дали може да Ви бъде издадена кредитна карта. С уважение, Екипът на Fibank

 5. Защо ми изтрихте питането за намаления лимит на плащане с безконтактни карти?

 6. Имам проблем с плащане по и-нет с карта Visa electron. Моля да ми помогнете.

  Благодаря.

 7. Здравейте,
  Тази седмица установих, че лимита за БЕЗКОНТАКТНО плащане е намален драстично от 50лв. на 25лв. Втора седмица правя опит за плащане, все ми искаше ПИН код. Останах крайно разочарован след като тази ПРОМЯНА не е обявена никъде официално, та дори и служители Ви не знаеха и след обаждане в някоя дирекция и те се изненадаха.
  Каква е причината да се намали така лимита? Дали не е течащата реклама за същата услуга на Ваш конкурент, който я предоставя няколко години след като Вие първи пуснахте тази услуга.

 8. Уважаеми ,
  клонот на Вашата банка в Петрич, работи на 9 ти декември?
  Искам да отворя расплащателна сметка и да пусна формуларь за дебитна карта?
  Благодаря Ви за отговора

Коментирай