AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

  1. Здравейте, Мартин! В такива ситуации най-добре е да се свържете с търговеца и да го помолите да ни изпрати съобщение, че няма претенции към средствата. Така ще можем да ускорим процеса - блокировката по сметката Ви ще бъде освободена и ще можете отново да разполагате с парите. Стандартният период за изчакване без такова съобщение е 14 дни. С уважение, Екипът на Fibank

 1. Здравейте, имам депозит 6 х 6 като първоначално бях внесъл 1191 лв. и един месец преди приключването на първия шестмесечен период внесох допълнителна сума и общо стана 1600 лв. Първият ми въпрос е ако в даден шестмесечен период внеса средства накрая на този период цялата сума ли се олихвява или само сумата, с която е започнал шестмесечния период? Вторият ми въпрос е сега е минал първия шестмесечен период и съм получил лихва на стойност 25,63 лв. като по какъв начин е изчислена тази стойност, тъй като годишната лихва по договора ми за депозита е 4,5% с увеличение на тази лихва с 0,5% за всеки нов шестмесечен период ако не тегля средства по депозита, защото каквито и сметки да правя не получавам тази цифра?
  Благодаря предварително и се извинявам за дългото обяснение.

  1. Здравейте, г-н Димитров! Можете да довнасяте средства в депозита без ограничение, като лихвата се изчислява на база броя дни, през които е престояла сумата по депозита. От лихвата, която сте получили от депозита си, е приспаднат данъкът от 10% върху лихвата. Той се начислява съгласно Закона за данъците върху доходите на физически лица. След приспадането му се получава и цитираната от Вас сума на лихвата. Надяваме се, че сме успели да помогнем. Поздрави и приятна вечер!

 2. Здравейте. Имам допълнителна дебитна карта към сметка,чиито титуляр е майка ми. Забравих пина на допълнителната карта,която се води на мое име.Въпроса ми е мога аз лично да подам молба за преиздаване на пин,след като картата е на мое име или това трябва да направи титуляра на сметката?

  1. Здравейте, Илиан! Заповядайте в най-близкия клон на банката, за да съдействаме. Искането се подава от картодържателя, т.е. от Вас. Не е необходимо да присъства титулярят на сметката. Поздрави и успешен ден!

 3. Zdraveite!Imam vapros otnostno blokirana syma po tranzakciite na moqta debitna karta i iskam da razbere kakvo trqbva da se napravi v tazi situaciq za da moje symata da se otblokira i da moje parite da mi budat prevedeni. Blagodarq vi predvaritelno

  1. Здравейте, г-н Маринов! Плащането, което сте направили, било ли е прието от търговеца? В общия случай се изчакват 14 дни и ако плащането не бъде прието от търговеца, блокираната сума се освобождава и Вие можете спокойно да разполагате с нея. Можем и да ускорим процеса. За целта помолете търговеца да ни изпрати съобщение, че няма претенции към плащането. Стандартна процедура е и търговците знаят какво е необходимо да предприемат. Насреща сме, ако имате нужда от нашето съдействие.

 4. Здравейте!
  Имам карта Visa Electron payWave, в момента съм в Америка и ме интересува мога ли да си изтегля парите от сметката съответно в долари (те са в лева), и ако мога съответно от къде и колко ще бъде таксата ?

  1. Здравейте, Каролина! Когато теглите на банкомат в САЩ, банкнотите, които ще получите, ще са щатски долари. Таксата за теглене с дебитна карта е 3 лв. + 1.5% от сумата. Ако можем да помогнем с нещо, насреща сме. Поздрави и приятен престой в САЩ.

 5. Здравейте,
  Имам кредитна карта YES във валута Евро. Поради честото използване в БГбих искал да попитам може ли да се смени валутата в БГ Лева без процедура за закриване и преиздаване и загуба на натрупани бонус точки.

Коментирай