AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

  1. Здравейте, Илна! Благодарим Ви за комплимента и с удоволствие ще Ви отговорим! Имайте предвид, че отговорът ни стъпва върху нашите продукти и начин на работа. Напълно възможно е в други банки кредитните карти да не са свързани с банкова сметка. Нашите кредитни карти Visa и MasterCard са издадени към банкова сметка. По нея можете да нареждате средства както от други сметки във Fibank, така и от други банки, така че лесно да погасявате задълженията си. Когато закривате кредитна карта, първо се деактивира самата карта, след което се изчаква срок от 30 дни за евентуални закъснели съобщения за плащания с картата, като през това време не можете да я използвате повече. Ако желаете след това да закриете сметката на картата, е необходимо да подадете искане за това в най-удобния за Вас наш клон.

 1. Всичко е съвсем правилно въведено и 2 неуспешни опита също са факт. Това е потвърдено и от хотела в който се опитах да направя резервацията!Казаха че проблема не е в тях. Говорих 2 пъти с картовия център и казаха че няма проблем! Всичко е правилно въведено просто от хотела не им позволява да изтеглят пари и им дава грешка! И при втория опит получих отказ. Дали не е с цел използване на кредитни карти от банката не знам. Но проблемът си стои и не е отстранен!

  1. Здравейте, Фани! Ще се свържем с Вас по имейл, за да получим повече информация.

 2. При сключен 36 месечен депозит за определена лихва, застрашена ли съм при снижението на лихвените проценти в банката ме засегне или сключеният договор си е твърда уговорка и ми се изплаща лихвата според договора?

 3. Здравейте!Миналата година през септември месец използвах картата си за да платя хотел в Гърция.Днес като си проверявах задълженията по кредитната си карта установих че ми е дошло задължение с дата 09/09/2012г
  Възможно ли е да се осчетоводява транзакцията цели 8 месеца?

 4. Ще ми отговорите ли скоро???

  1. Здравейте, Йордан! Няма такава възможност към този момент. Можете да захраните картата си в клон на банката. Можете да заредите средства по картата си и по още два начина: - превод от друга своя сметка във Fibank чрез Виртуалния ни клон (необходима е регистрация за активни операции); - превод по сметката на Вашата карта от друга банка. Оставаме на разположение, ако можем да помогнем с още нещо. Поздрави и приятен ден!

 5. Извинявам се за тъпия въпрос но възможно ли е да захраня дебитната си карта Visa electron чрез банкомат без да ходя до банката и как става това???

 6. Привет!
  Имам проблем с дебитната ми карта Visa Electron. Проблемът се състой в невъзможността да използвам картата си в интернет....дава ми грешка в последните цифри и то нееднократно. Какъв е смисълът да имам тази карта и да използвам услугите на бактата като не мога да използвам картата си в интернет и не разполагам с друга кредита или дебитна карта?
  Обаждах се на картовия отдел, ходих и на място в самата банка и ме убеждават 4е навсякъде всичко е наред и няма проблем!
  Проблем има!Един клиент на банката докато се разправях в самата банка каза че и той има абсолутно същият проблем с тази карта и не може да я използва в интернет.
  При неподновената ми дебитна карта нямях проблеми, но при първата ми операция с новоиздадената такава.....имам и не знам на какво се дължи.
  Моля, за бързо реагиране, тъй като ми е наложително в най-кратки срокове да разбра дали мога да продължа да използвам услугите на ПИБ или да се откажа от тях!
  Благодаря Ви!

  1. Здравейте, Фани! С удоволствие ще помогнем! Ако сте използвали картата си на банкомат или сте плащали с нея при търговец, тя функционира правилно. Когато сте въвеждали данните в сайт на търговец, какво съобщение получавате? Молим Ви при следващия си опит да платите в интернет да се уверите, че са въведени правилно номерът на картата, срокът на валидност, Вашите имена и CVC кодът на гърба на картата (той е последните три цифри, изписани на гърба). Ако отново получите отказ да платите, бихте ли се свързали с нашия Картов център на някой от следните телефони:

   0800 12 012 - денонощно от цялата страна. Номерът е достъпен и безплатен само за абонати на фиксирани услуги на VIVACOM. 02 817 1143 02 817 1142 0888 68 10 10
   Така ще можем по-лесно да съдействаме. Оставаме на Ваше разположение.

Коментирай