AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Възможно ли е да получа извлечение от банковата си сметка или кредитната карта на което да се вижда името ми и адреса на английски език с печат от банката?

  1. Здравейте, г-н Аврамов! Можем да Ви издадем този документ само на български език. Заповядайте в най-близкия наш клон, за да съдействаме. Поздрави и приятен ден!

 2. Здравейте!
  Искам да попитам може ли от Ваш клон да обменя български левове в евро или долари и колко долара ще ми дадете за 5 български лева? Също така имам книжни 1 лев от 1999г, мога ли да ги обменя при Вас ,защото все още са законно платежно средство? Благодаря и лек ден!

  1. Здравейте, Атанас! Разбира се. Можете да видите актуалните ни валутни курсове в нашия сайт. Ще приемем и банкнотите от 1 лв. във всеки един клон на банката. Поздрави!

 3. Здравейте,

  имате ли планове за поставяне на банкомати, които приемат и депозиране на средства.

  Вече няколко банки предлагат тази фунционалност и забелязвам забвянето в развитието на FIBANK в този аспект.

  1. Здравейте, Петър! На този етап нямаме такива планове. Колко често бихте използвали подобна функционалност и какви суми бихте депозирали?

 4. Здравейте,
  Кога ще може да се плащат местни данъци и такси през системата на my.fibank.bg ?
  Най-вече ме интересува дали ще пуснете тази услуга през този данъчен сезон или чак през следващата година.
  Благодаря

  1. Здравейте, г-н Вълчев. Работим активно по тази функционалност. Не можем да обещаем точен срок за изпълнение, но при първа възможност ще споделим повече по този въпрос.

 5. P. S. Проверих също и спам-филтъра - не е там проблема.

 6. Благодаря за отговора!

  Да, правилно сте разбрали хипотезата.
  Ще ви бъда благодарен да се аргументирате относно "... но това право не се реализира автоматично ...", защото в обсъжданата точка не виждам такова уточнение.

  Не знам дали са ви уведомили други потребители, но изглежда нотификацията за нов отговор в блога не работи, защото изрично проверих когато писах предния си пост и абонаментът ми за темата е активен, а не получавам мейл, че има отговор.

  Поздрави!

Коментирай