Всеки път, когато плащате със своята Visa Electron от ПИБ в магазина или в интернет, виждате това. Дори и когато вадите картата си пред банкомата, тя пак изглежда по същия начин.

Струва ни се, че е време да променим нейното лице. И за целта решихме да се допитаме до вас, откривайки конкурс за нов дизайн. Имате пълната свобода да ни изпратите своята идея за това как би трябвало да изглежда една модерна карта, с която можете да плащате както сметката си в ресторанта, така и поръчката си с книги от Amazon.

Единственото условие е в дизайна на бъдещата карта да фигурират логото на Първа инвестиционна банка и логото Visa Electron. Тези задължителни елементи можете да откриете в този архив. Там сме поместили и файл с размерите на самата карта.

Ще посрещнем с интерес всички ваши предложения, а жури в петчленен състав ще отличи победителите в конкурса. Определили сме и три парични награди: 1000 лв. за първото място, 700 лв. за второто и 300 лв. за третото. Запазваме правото си да откупим допълнително авторските права, ако изберем дизайн, който да реализираме на практика.

В журито ще участват:

- Мая Георгиева, изпълнителен директор на ПИБ

- Йордан Скорчев, изпълнителен директор на ПИБ

- Никола Бакалов, директор „Картови разплащания” в ПИБ

- Анелия Мирчева, директор „Маркетинг, реклама и връзки с обществеността” в ПИБ

- Мария Чалиева, зам. директор „Маркетинг, реклама и връзки с обществеността” в ПИБ.

Крайният срок за изпращане на вашите идеи е 10-ти януари 2011 г. Изненадайте ни с елегантни или нестандартни графични предложения на marketing@fibank.bg

Коментари

  1. Абе хора добри, отваряйте си очите малко, ето тук са наградените дизайни - http://www.fibank.bg/blog/?p=1620

  2. samo lajat i se podigravat s horata kak ne vi e sram

  3. ми догодина по това време сигурно ..

  4. Какво се случили със спечелилите дизайни?

  5. Аз току що си сложих една гооооляма обица на ухото!
    И вече ще знам... да ми носят пари и да ми ги тъпчат в джобовете, аз повече в конкурси (в България) <b>НЕ</b> участвам!

    Айде живи и здрави, много успехи на всички ...

  6. ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ ;)

  7. Уважаеми коментиращи,

    Приемаме забележките ви относно организацията и времето, което ни бе необходимо да изберем победителите и да обявим резултатите.

    Това е първият отворен конкурс за дизайн на карти, който правим и сега виждаме, че има неща, които можеше да изискаме от кандидатите още в началото - напр. да ни дадат предварително съгласието си, че изпратеният дизайн може да бъде публикуван, както и да декларират, че притежават авторското право на предложения дизайн.

    В момента имаме точно такива изясняващи въпроси.

    Ще обявим резултатите най-късно до края на деня утре, а наградите ще бъдат връчени следващата седмица.

    Много моля, обаче, да се спазва добрия тон на комуникацията в този блог!

    Правим тези конкурси за вас - нашите клиенти и не ни е приятно да получаваме обиди!

    Поздрави,
    Анелия Мирчева
    Директор "Маркетинг, реклама и връзки с обществеността"

  8. Емо емоцията ви показва силно разочарование, но съм сигурен, че можете да я изразите по един доста по-зрял начин! Сигурен съм, че организаторите имат своите причини за това забавяне (надявам се да си вземат бележка и да действат по експедитивно).
    От уважение към участниците в конкурса смятам, че сте длъжни да дадете ясен срок в който ще покажете творбите за които сте получили разрешение от авторите и също така срок и начин за изплащане на възнагражденията.
    Хубав ден!

  9. На 07 казахте "Очаквайте по-късно днес или утре публикация с повече информация, както и с дизайните." вече сме 10-ти !

  10. То конкурса се превърна в пълна пародия.... не приемахте дизайните на хората които искаха да ги изпратят на 11 януари(Крайният срок е съобразен с технологичното време, което ни е необходимо, за да подготвим картата за производство.). а резултатите се забавиха с 1 месец...доста коректно.... и честито на печелившите нищо против нямам относно тях, но организацията беше страшно зле.....

Коментирай