Всеки път, когато плащате със своята Visa Electron от ПИБ в магазина или в интернет, виждате това. Дори и когато вадите картата си пред банкомата, тя пак изглежда по същия начин.

Струва ни се, че е време да променим нейното лице. И за целта решихме да се допитаме до вас, откривайки конкурс за нов дизайн. Имате пълната свобода да ни изпратите своята идея за това как би трябвало да изглежда една модерна карта, с която можете да плащате както сметката си в ресторанта, така и поръчката си с книги от Amazon.

Единственото условие е в дизайна на бъдещата карта да фигурират логото на Първа инвестиционна банка и логото Visa Electron. Тези задължителни елементи можете да откриете в този архив. Там сме поместили и файл с размерите на самата карта.

Ще посрещнем с интерес всички ваши предложения, а жури в петчленен състав ще отличи победителите в конкурса. Определили сме и три парични награди: 1000 лв. за първото място, 700 лв. за второто и 300 лв. за третото. Запазваме правото си да откупим допълнително авторските права, ако изберем дизайн, който да реализираме на практика.

В журито ще участват:

- Мая Георгиева, изпълнителен директор на ПИБ

- Йордан Скорчев, изпълнителен директор на ПИБ

- Никола Бакалов, директор „Картови разплащания” в ПИБ

- Анелия Мирчева, директор „Маркетинг, реклама и връзки с обществеността” в ПИБ

- Мария Чалиева, зам. директор „Маркетинг, реклама и връзки с обществеността” в ПИБ.

Крайният срок за изпращане на вашите идеи е 10-ти януари 2011 г. Изненадайте ни с елегантни или нестандартни графични предложения на marketing@fibank.bg

Коментари

  1. Долу - горе ориентировъчно кога да чакаме резултатите ? Поздрави .

  2. Здравейте, Благодарим Ви за търпението и се извиняваме за забавянето. Надяваме се, че имате предвид заетостта ни като банкова институция. Участниците в журито заемат най-високите позиции в банката и имат много ангажименти. Това е и единствената причина все още да не сме излъчили победителите, но във всички случаи ще се свържем с Вас. Благодарим Ви за разбирането.

  3. има една тенденция при организирането на подобен род конкурси, а именно - при неизлъчване на победител в обявения срок, наградния фонд се разделя между всички участници, може би и това е начин организаторите да преодолеят евентуалното си затруднение :)

  4. Здравейте, смятам че протакането убива заряда на конкурса ви. Експедитивността е качество, което смятам че притежавате, използвайте го ! :) Надявам се скоро да се порадвам на всички предложения участвали в конкурса.

  5. Здравейте! Кога ще видим резултатите?

  6. Привет, В отговор на Вашите запитвания и предложения да публикуваме всички дизайни, които получихме в рамките на конкурса, ще се свържем с техните автори. В случай, че получим тяхното разрешение, ще Ви покажем всички дизайни, които са участвали в конкурса, в удобен за всички формат. Очаквайте скоро крайните резултати от класирането. Избирането на победителите ни затрудни, признаваме си. Благодарим Ви предварително за проявеното търпение.

  7. Здравейте, кога се очаква да се появят резултатите, вече минаха 15 дни?

  8. А кога се очаква да видим резултатите?

  9. Привет! С участието си в конкурса авторите запазват авторското си право върху техните произведения, затова и ни е необходимо тяхното разрешение, за да покажем техните предложения. Когато изберем победителите, ще се свържем с тях, за да получим тяхното разрешение да публикуваме техните дизайни. Благодарим Ви за участието в темата. Надяваме се, че ще дадете своето мнение и за избраните от нас победители. Поздрави и хубав ден! :-)

  10. И аз съм на мнение че трябва да се покажат творбите на всички участници.
    По-добре е, доказва прозрачността на конкурса.

    Бихме желали да публикувате нашите, ако е възможно :)

Коментирай