Всеки път, когато плащате със своята Visa Electron от ПИБ в магазина или в интернет, виждате това. Дори и когато вадите картата си пред банкомата, тя пак изглежда по същия начин.

Струва ни се, че е време да променим нейното лице. И за целта решихме да се допитаме до вас, откривайки конкурс за нов дизайн. Имате пълната свобода да ни изпратите своята идея за това как би трябвало да изглежда една модерна карта, с която можете да плащате както сметката си в ресторанта, така и поръчката си с книги от Amazon.

Единственото условие е в дизайна на бъдещата карта да фигурират логото на Първа инвестиционна банка и логото Visa Electron. Тези задължителни елементи можете да откриете в този архив. Там сме поместили и файл с размерите на самата карта.

Ще посрещнем с интерес всички ваши предложения, а жури в петчленен състав ще отличи победителите в конкурса. Определили сме и три парични награди: 1000 лв. за първото място, 700 лв. за второто и 300 лв. за третото. Запазваме правото си да откупим допълнително авторските права, ако изберем дизайн, който да реализираме на практика.

В журито ще участват:

- Мая Георгиева, изпълнителен директор на ПИБ

- Йордан Скорчев, изпълнителен директор на ПИБ

- Никола Бакалов, директор „Картови разплащания” в ПИБ

- Анелия Мирчева, директор „Маркетинг, реклама и връзки с обществеността” в ПИБ

- Мария Чалиева, зам. директор „Маркетинг, реклама и връзки с обществеността” в ПИБ.

Крайният срок за изпращане на вашите идеи е 10-ти януари 2011 г. Изненадайте ни с елегантни или нестандартни графични предложения на marketing@fibank.bg

Коментари

  1. Бахти кълавачите .. лъжци мизерни, защо не покажите дизайните на победителите ИЗМЕКЯРИ!!!!!

  2. Честито на победителите.
    Кога,ще видим дизайна на победителите? Хубаво би било да знаем какво се харесва,с каква тематика /космос,природа,символи и пр./

  3. Привет! @Стефан: Разбира се, помолихме победителите да ни позволят да публикуваме техните идеи в блога. Очаквайте по-късно днес или утре публикация с повече информация, както и с дизайните. Утешителни награди даваме на трите дизайна, които много ни харесаха, но не успяхме да класираме сред победителите. @Владимир: опитваме се да разнообразим отношенията си с Вас, нашите клиенти, като организираме подобни конкурси. И все пак, основната ни цел е да предоставяме качествени и удобни банкови продукти и услуги. Благодарим за проявеното разбиране :-) Поздрави!

  4. Честито на победителите! :)

  5. Честито на печелившите!
    Но ако така банкирате, като правите конкурси, да взема да си изтегля нещата, за всеки случай...

  6. Честито на печелившите :)
    Остава ни единствено да се надяваме (поне аз), че ще покажете проектите на победителите (знам, че ще кажете..."ами това зависи от дизайнерите...", "..."ако те са съгласни да покажат своите идеи..." и т.н.). Смятам, че това е най-малкото и най-логичното нещо, което може да направите при организирането на подобен тип конкурси (ако конкурсът разбира се е "читав", разбирайте това като извън българските стандарти и практика).

    ...и все пак какво означава утешителни награди?

    Без лоши чувства :)
    Стефан

  7. Благодарим Ви за проявеното търпение :-) Определихме победителите в конкурса: 1. Десислава Маврова и Мариан Найденов 2. Роси Калудова 3. Зара Буюклийска Предвидили сме и утешителни парични награди (100 лв.), които отиват при: - Аделина Вал - Анна Иванова - Виктор Мъжлеков Ще се свържем с победителите и ще ги помолим да ни позволяват да покажем дизайните им. Очаквайте повече от нас в началото на другата седмица. Благодарим Ви за участието, идеите и подкрепата! Надяваме се, че скоро ще можем да организираме и други подобни конкурси. Поздрави от екипа на ПИБ! :-)

  8. Кога, да очакваме резултати?
    Поздрави.

  9. Резултати излезли вече има ли, интересно е да видим крайния резултат?

  10. @Customer support:
    Здравейте, всички тръпнем в очакване.
    Заетостта на журито не е добър аргумент. При определянето на условията сте били наясно с тази заетост и точно на тази база сте определили подходящите срокове :)

    Какво толкова го мислите, това е просто един конкурс... а не търсене на универсално решение за справяне със световните конфликти.

Коментирай