Наскоро публикувахме една анкета тук в блога на ПИБ, в която Ви питахме дали бихте ползвали електронни извлечения. Почти 100% от отговорилите бяха твърдо „за”. Ето че новата услуга е вече факт и можете да я ползвате на адрес https://my.fibank.bg. Приложението ще Ви даде достъп до отчетността по разплащателните Ви сметки и сметките към кредитните Ви карти. Системата е лесна за ползване и дава цялостна информация за постъпленията и разходите по партидите, като можете сами да задавате период на извлеченията, а също така и някои други критерии за сортиране. Накратко – това е най-бързият, лесен и достъпен начин да следите парите си по всяко време, без да прилагате особени компютърни умения. По Ваше желание можете да се регистрирате за получаване на извлеченията на предварително зададен от Вас e-mail. Всяка сутрин ние ще изпращаме всички транзакции от предишния ден на посочен от Вас един или повече e-mail адреса.

new-1

На страницата за електронни извлечения има лесно достъпно и разбираемо помощно меню, което би Ви помогнало да се регистрирате и да ползвате приложението. Ето и как става – влизате на адрес http://my.fibank.bg, който е достъпен и през официалния сайт на банката и избирате меню регистрация, за да изведете съответната форма. Попълвате нужните данни и получавате потребителски номер, който е добре да запомните, за да потвърдим Вашата регистрация по-лесно, но не е задължително. След което трябва да посетите един от нашите офиси, ние потвърждаваме заявката и вече можете да ползвате най-актуалната ни услуга. Ако въпреки това тази регистрация Ви утежнява, отидете в най-близкия за Вас офис и нашите служители ще свършат работата вместо Вас, след което ще имате достъп до приложението. Вече ползвайки услугата, ще можете да редактирате настройките й от личния си компютър. Пробвайте, напълно безплатно е!

Коментари

  1. Услугата е чудесна и спестява много време за чакане по банковите клонове. Има обаче един недостатък - не е отбелязано дадено плащане към ЧЕЗ или Софийска вода, например, за коя точно от няколкото сметки, които съм записала се отнася. В "хартиените" извлечения има данни дори за кой месец е тази сума.

  2. @ Ирина Марудина,
    Тази опция не е застъпена в приложението. Към момента можете да получавате цялото извлечение по кредитна карта по имейл.
    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  3. Здравейте!

    Поздравления за полезната услуга - най-малкото мога да проверявам наличностите си дори и без универсалния си електронен подпис, за който все пак е нужен софтуер на компютър.

    Но не успях да намеря дали се предоставя опцията да получавам известие по електронна поща за генерирано ново извлечение по кредитна карта БЕЗ да получавам самото извлечение в писмото? Просто като напомняне, че мога да си го сваля от my.fibank.bg.

    Поздрави,
    Ирина Марудина

  4. @ Мартин Спасов,
    Към момента Виртуалния банков клон не предлага функционалността на услугата Моята Fibank, поради което можете да се регистрирате за същата на адрес: my.fibank.bg.
    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  5. @ Тодор Колев,
    Веднага щом се регистрирате за услугата Моята Fibank, генерирането и изпращането на хартиени извлечения по Вашите разплащателни и картови сметки се прекратява. Услугата е валидна както са физически, така и за юридически клиенти на Банката.
    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  6. Много добра инициатива! Като клиент на виртуален клон, ще имам ли същата функционалност там, или да си направя регистрация в my.fibank.bg?

  7. Аз искам да попитам какво трябва да направя, за да прекратя генерирането на хартиени извлечения по кредитната ми карта, след като вече ползвам електронните извлечения. Освен това ме интересува дали тази услуга е достъпна и за юридически лица и дали е възможно и за тях да не се генерират хартиени извлечения. Благодаря предварително.

  8. Тази услуга е супер яка! Така си следя много бързо всички харчове (и после се плаша от безразсъдните си действия!) много е удобно за всеки, който иска да си оптимизира личните финанси!

  9. @ Maria Dimitrova,
    Да, на my.fibank.bg можете да проверявате движението по вашата дебитна карта – както и по разплащателна сметка и кредитна карта.
    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  10. Здравейте,
    Мога ли през интернет да проверявам наличната ми сума в дебитната карта? Благодаря предварително.

Коментирай