Как да кандидатствам за кредитна карта?

И преди сме обсъждали какви са предимствата на кредитната карта. Още едно, което можем да прибавим към списъка, е, че за кредитна карта се кандидатства изключително лесно. Не се налага дори да посещавате клон на банката, за да подадете искане. Това можете да направите в нашия сайт.

Попълването на формата за кандидатстване ще Ви отнеме само няколко минути. На нас след това ще са ни необходими няколко работни дни, за да разгледаме искането Ви и да се свържем с Вас. Три дни (за София и пет за страната) след получено одобрение новата Ви кредитна карта ще Ви очаква в избрания от Вас клон наш клон. Там ще Ви помолим да попълните декларация за икономическа свързаност с други лица (която можете да изтеглите от сайта ни и да попълните преди посещението си). И това е всичко. Не са необходими допълнителни документи, а само няколко минути пред компютъра или със смартфон или таблет в ръка и едно посещение до наш клон.

А ако сте непрекъснато в движение и нямате възможност да попълните искането в сайта ни, можете да се свържете с Контакт центъра на Fibank и наш специалист ще го попълни заедно с Вас по телефона. Телефоните на Контакт центъра ни са:

*bank (*2265) за всички оператори на цената на разговор в мрежата;

080011011 - безплатен за абонати на стационарните услуги на Vivacom.

Снимката е на Ed Ivanushkin.

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

  1. 6e moji li da kandidatstvam za kreditna karta

    1. Здравейте! Разбира се, че можете да кандидатствате. В текста по-горе са описани варианти как да направите това. Поздрави!

  2. Бих искал да попитам дали е възможно кредитната ми карта да бъде подновена по-рано от срока на изтичане на старата. Тъй като в момента съм в чужбина, бих искал при идването ми в България през септември да мога да получа нова кредитна карта. Старата изтича през ноември 2014, но служебни ангажименти тогава ще ми попречат да получа нова и съответно не бих могъл да я ползвам. Възможно ли е тази услуга да се поръча по телфона? Доколкото си спомням мога да използвам парола, която бях посочил при първоначалното кандидатстване за кредитна карта. Бихте ли ми посочили и телефонен номер, чрез който да се свържа с Вашата банка и да уточним подробностите.
    Благодаря Ви предварително за проявеното разбиране и съдействие.

    С уважение

  3. Безконтактните кредитни карти вършат ли същата работа, която вършат стандартните ?

    1. Здравейте! Да, като имат и своите предимства. Можете да прочетете повече за това в нашия сайт тук >> https://fibank.bg/bg/bezkontaktni-kreditni-karti/page/147#nie-vi-predlagame

  4. vazmojno li e da vzema kreditna karta kato ne se vodq na trudov dogovor?

    1. Здравейте! Съветваме Ви да подадете искане, а колегите ще го разгледат и ще се свържат с Вас. Можете да го подадете в офис - удобен за Вас, през сайта https://www.fibank.bg/bg/online-iskane-kreditni-karti/page/756 или на телефоните на Контакт центъра. *bank (*2265) кратък номер за достъп от стационарни и мобилни телефони 0800 11 011 достъпен и безплатен само за абонати на VIVACOM на фиксирани услуги (само от стационарни телефони)

  5. zdravei te

    1. Здравейте! Очакваме Вашия въпрос.

  6. straxotni ste

Коментирай