Как да кандидатствам за кредитна карта?

И преди сме обсъждали какви са предимствата на кредитната карта. Още едно, което можем да прибавим към списъка, е, че за кредитна карта се кандидатства изключително лесно. Не се налага дори да посещавате клон на банката, за да подадете искане. Това можете да направите в нашия сайт.

Попълването на формата за кандидатстване ще Ви отнеме само няколко минути. На нас след това ще са ни необходими няколко работни дни, за да разгледаме искането Ви и да се свържем с Вас. Три дни (за София и пет за страната) след получено одобрение новата Ви кредитна карта ще Ви очаква в избрания от Вас клон наш клон. Там ще Ви помолим да попълните декларация за икономическа свързаност с други лица (която можете да изтеглите от сайта ни и да попълните преди посещението си). И това е всичко. Не са необходими допълнителни документи, а само няколко минути пред компютъра или със смартфон или таблет в ръка и едно посещение до наш клон.

А ако сте непрекъснато в движение и нямате възможност да попълните искането в сайта ни, можете да се свържете с Контакт центъра на Fibank и наш специалист ще го попълни заедно с Вас по телефона. Телефоните на Контакт центъра ни са:

*bank (*2265) за всички оператори на цената на разговор в мрежата;

080011011 - безплатен за абонати на стационарните услуги на Vivacom.

Снимката е на Ed Ivanushkin.

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

  1. Бихте ли проверили защо кредитната ми карта още не е готова след като имам телефонно одобрение на 8.05.2014г.

    1. Здравейте! За да направим проверка, ще ни бъдат нужни Ваши лични данни. Изпратете на marketing@fibank.bg Вашите ЕГН и три имена.

  2. zdraveite imam kretitna karta i se interesuvam ot uveli4enie na limita

    1. Здравейте, г-жо Глигова. Във връзка с увеличение на кредитен лимит по Вашата карта, заповядайте в удобен за Вас офис на Банката, където да коментирате с наши експерти детайли по Вашето искане.

  3. Здравейте, одобрена съм за кредитна карта. Питането ми е кога ще бъде издадена?
    Благодаря Ви!
    Поздрави

    1. Здравейте, г-жо Динева! Вашата ккарта ще бъде готова до края на седмица. Заповядайте в клона ни в четвъртък :) Поздрави!

  4. Здравейте отново. До този час все още не съм получила потвърждение. Още колко време ще трябва да чакам?

    1. Надяваме се, че вече всичко е наред, г-жо Стоева :) С уважение, Екипът на Fibank

  5. Здравейте,
    Подадох онлайн искане за кредитна карта на 16.10. Към този момент все още не съм получила обаждане за потвърждаване на заявката.

    1. Здравейте, г-жо Стоева! Днес или най-късно утре наш специалист ще се свърже с Вас по този въпрос. Благодарим Ви за търпението и молим да ни извините за забавянето. С уважение, Екипът на Fibank

Коментирай