AskFibank

Fibank 3007

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

  1. Виждам, че Техномаркет участва в YES програмата. Но важи ли това за покупки от техния сайт платени онлайн с карта?

  2. Здравейте, г-жо Стефанова! За получаване на преводи до 10000 евро по сметка не се дължи комисиона, т.е. и във Вашия случай такса няма да Ви бъде начислена. Поздрави!

  3. Здравейте!
    Клиент съм на Вашата банка.Очаквам превод от 1000 $ .Каква комисионна или такса ще ми бъде удържана.

  4. Привет, Георги! Това е сумата, която остава блокирана по Вашата сметка до осчетоводяването на плащането. От момента, в който платите с карта, до момента, в който сумата бъде прехвърлена по сметката на търговеца, тя остава блокирана. Едва след това се осчетоводява и се отразява в движението по Вашата сметка. Поздрави!

  5. Здравейте, искам да ви попитам какво означава "Блокирана сума картова транзакции"

  6. Здравейте
    Искам да попитам мога ли да се регистрирам за някаква услуга така че да получавам съобщения когато тегля пари на банкомат?

    А по коментарите по-горе - банкоматите си пускат и 20-олевки и 10-олевки. Аз поне като тегля 50 лв полуачавам 2 20-олевки и 1 10-олевка.

  7. Ясно е, че не е разумно да заредите банкоматите само с по 50 лева (сигурно много хора няма да могат да изтеглят, защото и толкова нямат), но с по 20 не би трябвало да е проблем, нали? И това което аз не разбирам е, защо не ги зареждате с различни банкноти? Защо банкломатите в чужбина, могат да работят с различни, а българските не могат? В чубина например, ако искам да изтегля 300 евро, банкомата изкарва 2х100+50+2х20+10. Което е много практично. Или сме купили пак прадядовците (и бабите) на банкомата? Не ми е за стотинките, просто 1000 на по 10-олевки си е подигравка с клиента, да не говорим ако някой реши да изтегли 2000 ...

  8. Нещата все повече се изясняват. Но защо това не е пояснено във вашия сайт? Защо не напишите в таблиците с лимитите, че вашите банкомати не отпускат повече от 40 банкноти на транзакция? Тогава всички тези въпроси щяха да бъдат излишни. (Или може би това е валидно за всички банкомати в България?)

    Впрочем искам да отбележа, че през последните 10 години не съм срещал и даже не съм чувал за банкомат зареден с банкноти от по 50 лева.

  9. Здравейте отново, Иван! Лимитите са зададени с цел да ограничат сумите, с които евентуално може да се злоупотреби, ако картата Ви попадне в чужди ръце например. От лимита от 1000 лв. можете да се възползвате, ако банкоматът е зареден с банкноти от 50 лв. Банкоматът може да пусне до 40 банкноти, т.е. наведнъж можете да изтеглите например 2000 лв.

  10. Много се извинявам, че докато съм писал последното си съобщение се е получил и отговор от Customer Support, който видях след като пуснах съобщението си.

    Съжалявам, че ще го кажа, но излиза, че ПИБ просто заблуждава клиентите си с предоставените таблици за лимитите. За всички нива за V PAY и Visa Electron e посочено, че лимитът за една транзакция е не по-малко от 1000 лева.

    Защо не напишите, че лимитът е 800 лева и то само ако банкоматът е зареден с банкноти по 20 лева.

Коментирай