AskFibank

Fibank 3002

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Въпрос за кредитни карти:

  Каква е причината за липсващи операции в cashback програмата по кредтните карти.

  Опеарациите са извършени към epay, фигурират в извлечението, но не и в cashback програмата

 2. Здравейте, г-жо Николова, Таксата за теглене на банкомат в чужбина с дебитна карта е 3 лв. + 1.5% от сумата. В тази връзка нашият съвет е синът Ви да тегли по-рядко, но по-големи суми. Курсът, по който се извършва превалутирането, се определя от Visa или MasterCard в зависимост от това дали картата му е Visa Electron, V PAY или Maestro. Превалутирането става първо от датски крони към евро (за картите Visa Electron и V PAY, издавани от Fibank) или щатски долари (за Maestro, Maestro PayPass, издавани от Fibank). След това операцията се преизчислява в лева по фиксинга на БНБ. Имайте предвид, че търговците в Дания могат да начисляват такса за плащане с чуждестранни карти на ПОС терминал. В такива случаи обаче те са длъжни да информират картодържателя за това. Препоръчваме на сина Ви да се регистрира за "Моята Fibank", системата ни за електронни справки. Чрез нея от всеки компютър с достъп до интернет ще може да следи всички плащания с картата си, салдата по сметка и др. Удобно решение са и кредитните карти с неснижаем остатък. Те играят ролята на дебитни карти, т.е. Вие определяте кредитния лимит, като зареждате сметката с толкова средства, колкото прецените. В същото време обаче можете да се ползвате от предимствата на кредитните карти - по-лесни резервации например и по-широко приемане от търговците. Надяваме се, че сме успели да помогнем. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни пишете отново. Поздрави и успех на сина Ви в Дания!

 3. Здравейте, г-жо Александрова, Промяната в тарифата е в сила от 1 февруари. Обявихме предстоящата промяна два месеца предварително на нашия сайт. На този адрес можете да следите промените в общите условия на банката и тарифата. Поздрави!

 4. На сина ми предстои обучение в Дания. Той има левова дебитна карта на Фибанк. Ако тегли датски крони от Дания какви такси и комисионни се начисляват и на какъв курс се превалутира. Всяка по-подробна информация и съвет от Ваша страна са добре дошли. Благодаря.

 5. Здравейте,
  Току що си проверих разплащателната сметка чрез онлайн банкирането. Видях, че сте започнали да начислявате такса от 10ст на всяка транзакция на теглене от банкомат, в случая на Fibank, тъй като само ваши банкомати ползвам. От кога е промяната? Бих казала, че е доста неприятна изненада и значително неудобство при положение, че не обичам да нося кеш в мен и често тегля малки суми.

  Благодаря за отговора,

  Ева

 6. Здравейте, Розита! Ще се свържем с Вас по имейл. Имаме нужда от Вашето потребителско име, за да направим справка и да Ви предложим решение. Очаквайте имейл от нас. Поздрави!

 7. Здравейте,

  имам онлайн банкиране със сертификат (само наблюдение и опериране на лични сметки).
  Регистрирах си електронен подпис и искам вече да ползвам него за онлайн банкирането. Как става това?

 8. Благодаря за бързия отговор !

  Лека и успешна седмица !

 9. Здравейте! @Мануела: От страна на Fibank не се начисляват такси за плащания с картата, включително и чрез PayPal. Тази част от тарифата се отнася за воденето на сметки на юридически лица. Във Вашия случай като физическо лице таксата за водене на сметка с дебитна карта е 0.30 лв. За справките през "Моята Fibank" не дължите такса. @Андрей Енев: Адресирайте го към Росица Тонева, Директор Дирекция "Управление на човешкия капитал". Пожелаваме Ви успех! @Пламен: Обичайно са необходими около 7 работни дни. В процеса са ангажирани обслужващи банки и картови организации. От наша страна е необходим един работен ден, за да обработим операцията и парите да са на Ваше разположение. Поздрави от нашия екип и успешно начало на седмицата!

 10. Здравейте !

  Интересува ме колко време е необходимо за превод от paypal към карта на Fibank.

  Поздрави !

Коментирай